Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet echt van koffie houdt. Wanneer er op een evenement of festival echter alleen maar koffie geschonken wordt, is er een groep die niet veel keuze heeft qua drank. De ideale oplossing hiervoor is een thee bar huren.
 

Ruime keuze uit thee door een thee bar huren

Naast door de grote kennis van koffie en alle soorten, zijn er de thee sommeliers die veel kunnen vertellen over thee. Thee is namelijk niet zomaar thee en er kan veel verschil zitten tussen alle soorten. Bij het huren van een thee bar wordt er eerst na gedacht over het aanbod in warme thee. de thee-sommeliers beschikken over een geruim assortiment. Een aantal voorbeelden van het assortiment zijn: verse Marokkaanse thee, frambozen thee en luxe melange. Eigenlijk is er te veel om op te noemen.
 

Niet alleen warme thee wordt geschonken tijdens het thee bar huren

Iedereen denkt bij het horen van het woord thee aan de warme variant. Echter wordt de koude variant ook steeds hipper. Voornamelijk gaat het hier dan ook weer over exotische en bijzondere smaken. De thee-sommeliers hebben hierin ook een groot aanbod. De ijsthee soorten worden terplekke gemaakt met de beste en lekkerste fruitsoorten. Denk hierbij aan bosbessen, frambozen, citroen etc.
 
IJsthee is natuurlijk uitermate geschikt voor op hete zomer dagen als verfrissend drankje. Dit in combinatie met een festival (waarvoor je de bar ook kunt huren), geeft dit het ultieme zomer gevoel.
 

Verse thee-cocktails: thee met alcohol

De bartenders, welke mee komen met het thee bar huren, zorgen in samenwerking met de thee-sommeliers voor de lekkerste cocktails. Deze cocktails worden ter plekke met de lekkerste verse thee en alcohol gemaakt. Dit is een heerlijke vervanger van bier en wijn tijdens het festival. Wederom is dit ook erg aantrekkelijk voor op een warme zomer dag.

thee bar, cocktail, ice thee
thee bar

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *