Iedereen kent hem ondertussen wel: Max Verstappen, maar hoe is het allemaal ooit begonnen met Max? Wij vertellen het je. In 2005 begon Max al met karten toen hij zeven jaar oud was. Hij deed toen mee met een wedstrijd in Limburg en won ook gelijk. Een jaar later deed hij weer mee met dezelfde competitie en won van de 21 races ze alle 21. Door het succes bleef hij steeds weer meedoen met de races en kwam hij erachter dat hij er goed in was. In 2013 begon hij met Formule 3 en mocht hij zijn debuut hier maken. Na een aantal overwinningen stroomde hij in 2014 door naar de Formule 1 en zat hij in het Red Bull Junior Team. Door de jaren heen werd hij steeds populairder en is hij nu niet meer weg te denken voor sport kijkend Nederland.
Max Verstappen en Tag Heuer
Een van de sponsoren van Max Verstappen is Tag Heuer. Dit is een Zwitsers horlogemerk en bestaat al jaren. Tag Heuer heeft een diverse collectie horloges waar je uit kan kiezen en is erg prijsvriendelijk als je het vergelijkt met concurrenten. Het horlogemerk Tag Heuer heeft ook een speciale Max Verstappen editie in het assortiment. Deze heeft een oranje stoere band met een blauwe wijzerplaat en is door deze kleurcombinatie erg typerend voor Max Verstappen.
Andere sponsoren
Naast Tag Heuer heeft Max Verstappen nog meer sponsoren. Allereerst is de Jumbo een trouwe sponsor van Max Verstappen. De supermarktketen is al jaren trouwe sponsor van Max Verstappen. Naast de Jumbo sponsort Exact ook. Op dit moment is het team van Max Verstappen op zoek naar een nieuwe internationale sponsor dus ze staan voor alle gegadigden open die zich aan zullen bieden. Je moet wel veel betalen wil je sponsor zijn van Max Verstappen. De sponsoren van nu betalen maar liefst één miljoen om Max een jaar te mogen sponsoren.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *