Als u een voertuig uit wilt rusten met een GPS tracker, dan is het kiezen van de locatie meestal het moeilijkst. Het systeem moet natuurlijk goed werken en moet in sommige situaties niet opvallen.

Wat is een GPS Tracker?

Een Decos GPS tracker levert altijd een real-time overzicht van al uw voertuigen weer. Het systeem van Decos Cartracker ververst iedere 5 seconden de live-kaart, waardoor u altijd een up-to-date overzicht van de locaties van uw voertuigen hebt. Naast het tracking systeem heeft het GPS systeem van Cartracker ook een uiterst nauwkeurige kilometerregistratie, welke ook is goedgekeurd door de Belastingdienst en als één van de eerste 11 is gecertificeerd door het Keurmerk RitRegistratieSystemen.
Nog een functie van de GPS tracker van Cartracker is een duidelijk inzicht in het rijgedrag van uw chauffeurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de maximumsnelheid, het remgedrag en de acceleratiesnelheid die worden weergegeven in een uniek rapport.

Plaatsen in een voertuig

Het tracken van een voertuig met een GPS tracker kan een oplossing zijn tegen diefstal of om dus de locatie van uw voertuigen te controleren. Bij het plaatsen in een voertuig van blijft het altijd een belangrijk punt dat de perfecte locaties gekozen:

  • Onder het voertuig kan een goede locatie zijn. Met een waterdichte behuizing is het mogelijk om het systeem veilig onder het voertuig te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van magneten. Het is cruciaal dat de GPS tracker zo dicht mogelijk bij de rand van het voertuig wordt geplaatst. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de steunbalk in de achterbumper;
  • Een andere goede locatie is op- of onder het dashboard. Dit is een goede locatie om de GPS tracker te plaatsen in een voertuig. Het dashboard is meestal vrij van metaal en dus wordt het GPS signaal niet onderbroken of geblokkeerd. Ook kun je op deze plek een GPS tracker met stroomaansluiting of met een accu plaatsen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *