Een goede bedrijfswebsite hebben als bedrijf is heel belangrijk. Potentiële klanten landen namelijk op je website, en wanneer je website zijn werk goed doet, dan haal je deze potentiële klanten binnen.

Wist je dat een website een van je meest betrouwbare werknemers is? Dat je website geen opslag vraagt of zijn hand ophoudt voor vakantiegeld? Dat je website doorwerkt terwijl jij ligt te slapen? Je website werkt namelijk zeven dagen per week, 24 uur per dag door. Daarom is het belangrijk om een goede bedrijfswebsite te hebben!
 

Je kunt het beste een website laten maken

Je kunt het beste een website laten maken door een gespecialiseerd bedrijf. Er zijn twee belangrijke redenen hiervoor. De eerste is omdat je zelf geen ervaring hebt in het bouwen van een goede bedrijfswebsite. De tweede reden is dat je als ondernemer veel beter je kostbare tijd in het ondernemen kunt steken en niet in het bouwen van je website.
Zonder ervaring ben je lang bezig met het bouwen van je website. Dit gaat ten koste van het ondernemen, en dat kost je geld! Een website laten maken gaat je juist geld opleveren. Een gespecialiseerd bedrijf kan namelijk veel beter jouw bedrijf digitaliseren en op internet plaatsen dan dat je het zelf zou kunnen. Zij hebben verstand van webtechniek en weten hoe je een website gebruiksvriendelijk moet maken zodat je juist klanten binnenhaalt in plaats van ze wegjaagt. 
 

Google maakt onderscheidt tussen goede en slechte websites

Wist je dat Google eenvoudig onderscheid kan maken tussen goede en slechte websites. Los van de gebruikte techniek is er nog een ding waaraan Google kan zien of je een goede of slechte website hebt, namelijk aan de bounce. De bounce wil zeggen hoe snel een bezoeker, dus jouw potentiële klant, weer wegklikt. Klikken ze snel weg, bijvoorbeeld omdat de website slecht in elkaar steekt, of dat informatie moeilijk te vinden is, dan ziet Google dit als een bounce (verlating). Websites met een hoge bounce presteren in de ogen van Google slecht, en zullen daardoor zakken in de zoekresultaten. Gratis bezoekers en gratis klanten kun je dus wel vergeten. Een website laten maken is dus het slimste wat je kunt doen!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *