Het fantastische hotel Ideal Prime Beach ligt in het gezellig Marmaris. Het resort heeft een keur aan faciliteiten waar alle gasten optimaal gebruik van kunnen maken. De kamers van het hotel zijn verzorgd en voorzien van alle luxe die u maar nodig heeft om uw verblijf in het Ideal Prime Beach nog aangenamer te maken. Bij binnenkomst in het hotel zult u al uw problemen achter uw laten en zult u direct genieten van alle luxe, waan u in het paradijs. Geniet niet met mate maar met volle teugen in het Ideal Prime Beach.
Het prachtige vakantiecomplex van Ideal Prime Beach is gelegen op een geweldig mooie locatie en het is direct aan het strand gelegen. Het sfeervolle en gezellige centrum van Marmaris is op slechts 2,5 kilometer gelegen en voor het hotel is een opstapplaats voor de dolmus die u graag voor een prikkie naar het bruisende centrum brengt. De hele dag heeft u de mogelijkheid om van de dolmus gebruik te maken (tegen betaling).
Ideal Prime Beach is een groots vakantiecomplex met maar liefst 632 hotelkamers. De hotelkamers liggen verdeeld over vier gebouwen met meerdere etages. Bij binnenkomst in het hoofdgebouw treft u een receptie aan, meerdere liften en een lobby met bar en zitje. In het heerlijke buffetrestaurant van het hotel kunt u iedere dag heerlijk genieten van diverse gerechten. Ook kunt u één keer per verblijf met een reservering culinair eten bij het á la carte restaurant. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder internet en in de ruime lobby met zitje en bar kunt u gebruikmaken van gratis Wi-Fi.
Jong en oud genieten optimaal van een verblijf in het Ideal Prime Beach want in de mooie aangelegde tuin zijn twee zwembaden gelegen met zonneterras. Het hotel beschikt tevens over drie waterglijbanen en een apart kinderzwembad. U kunt gratis gebruikmaken van de ligbedden, parasols, matrassen en parasols, en er is een gratis handdoekservice voor alle gasten.
In het Ideal Prime Beach geniet iedereen, jong en oud van een heerlijke onbezorgde vakantie. U verblijft natuurlijk op basis van een uitgebreid all inclusive formule en zo hoeft u zich zorgen meer te maken bij aankomst op het fantastische vakantiecomplex.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *