Een rijschool met bijna 60 jaar ervaring zie je niet veel. Vooral met zo veel ervaring. Gelukkig kan je daarvoor wel terecht bij rijschool Alphen aan den Rijn! Zij bestaan al sinds 1958 en geven al die tijd al les onder leiding van gediplomeerde en voornamelijk ervaren instructeurs. Lees snel verder voor meer informatie!
 

Er is altijd wel een mogelijk bij rijschool Alphen aan den Rijn

Als eerste beginnen we bij mogelijkheden wat rijlessen betreft. Er zijn verschillende pakketten samengesteld die je af kan nemen. Zo is er een heel uitgebreid pakket met veel lessen. Deze is voornamelijk bedoeld voor de mensen die net wat meer oefening nodig hebben. Ook is er een pakket met maximaal 20 lessen. Deze is bedoeld voor de mensen die er veel feeling in hebben en het gemakkelijk op pakken. Ook is het mogelijk om een aantal losse lessen af te nemen. Dit is vooral handig voor wanneer je net wat lessen te kort komt, of net wat meer wilt oefenen.
 

Je hoeft je geen zorgen te maken over plaats bij rijschool Alphen aan den Rijn

Doordat er beschikking is over een vrij groot wagenpark is er altijd wel plek. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over of er wel plek is. Dat is er namelijk altijd wel. Daarnaast is er beschikking over veel instructeurs. Daardoor hoef je ook nooit lang te wachten en kan je eventueel een afspraak verzetten wanneer nodig.
 

Instructeurs met passie en ervaring

Zoals eerder vermeld hebben de instructeurs enorm veel ervaring. Daarnaast beschikken zij ook over de juiste opleiding en certificaten. Je bent dus in goede handen bij deze instructeurs. Je hoeft dus niet in te zitten over de veiligheid of over de verkeerssituatie. De instructeurs zijn er om je te helpen met leren en zullen jou dus zo goed mogelijk begeleiden.
Heb je interesse in de rijlessen? Kijk dan snel op de site!
 

Rijschool Alphen aan den Rijn
Rijschool Alphen aan den Rijn

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *