Het is inmiddels bijna onmogelijk geworden om op internet de juiste pagina te vinden om simpel en eenvoudig je autoverzekering te vergelijken en zodoende de goedkoopste autoverzekering af te kunnen sluiten. Het is een oerwoud geworden van allerlei vergelijkingssites met eigenaardige teksten. Op de meeste pagina’s tref je direct al premies aan van diverse maatschappijen.
Best wel raar omdat je de vergelijkingssite nog geen kenteken en/of andere gegevens van mij heeft ontvangen. Het blijken dan ook gemiddelde premies te zijn die keurig gerangschikt zijn van goedkoopste autoverzekering naar duurste autoverzekering. Als je dan vervolgens je eigen premie autoverzekering wilt weten druk je op 1 van de premies en dan kun je van die ene maatschappij de premie autoverzekering berekenen. Tja, best omslachtig lijkt me dat dus wel. Ik heb dat vervolgens gedaan en heb die premie opgeschreven. Dat heb ik bij alle maatschappijen gedaan die op de vergelijkingssite vermeld stonden. Ik ben er ongeveer 2 uur zoet mee geweest maar ik wou de onderste steen boven. De goedkoopste premie was voor mij die van de Delta Lloyd.
Toen ben ik naar goedkoopsteautoverzekering.nl gegaan en heb daar ook een premie opgevraagd.
Deze premie was maar liefst 25 euro per maand goedkoper. Toen was ik er klaar mee en heb deze echt goedkoopste autoverzekering afgesloten en ben er erg blij mee.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *