Heimwee is een vervelend gevoel en je kunt er flink ziek van worden als je last van heimwee hebt. Door het fenomeen is het voor sommige mensen niet weggelegd om op vakantie te gaan naar bijvoorbeeld het altijd mooie Spanje. Het is natuurlijk buitengewoon vervelend als je last hebt van heimwee maar het is ook jammer dat je niet meer van de wereld kunt zien zoals de mensen die op vakantie gaan naar Spanje. Heimwee het blijft een apart fenomeen. Het kan namelijk ook omgekeerd werken, je komt terug in je vertrouwde omgeving en je hebt heimwee naar de Spaanse Costa waar je de afgelopen dagen heerlijk hebt genoten.
Als je echt last hebt van heimwee dan kun je er flink ziek van worden. Dit kan zelfs zulke extreme gevolgen aannemen dat de persoon er doodziek van wordt. De omgekeerde heimwee zoals ik bedoel heeft een ander gevoel je kijkt namelijk terug op iets moois en eigenlijk wil je altijd daar blijven. Bij terugkomst hebben de mensen die al weer verlangen na het vakantieadres in Spanje sterk het gevoel dat ze niet thuis horen in Nederland. Je mist de geuren, omgeving, mensen, het klimaat, eigenlijk alles waar je tijdens je Spanje vakantie zo ontzettend van genoten hebt.

Verlangens naar vakantieadres enorm groot

Het is heimwee op een andere manier, een leuke manier en misschien wordt het ooit wel werkelijkheid dat je voor altijd aan de Spaanse Costa woont, werkt en geniet van het leven. Maar vooralsnog zal het vast en zeker blijven bij het op vakantie gaan naar het altijd mooie Spanje. Waar je ook naar toe gaat in het land er is altijd een prachtige bestemming te vinden in het land. Veel mensen uit Nederland keren jaarlijks terug naar de Spaanse Costa en dit kun je eigenlijk ook wel een klein beetje heimwee noemen, heimwee naar de Spaanse Costa!
Het vakantieseizoen voor 2015 staat voor de deur en bij veel mensen zal het al gaan kriebelen om eindelijk weer eens op reis te gaan en te genieten van zon, zee en strand, maar voornamelijk van het
Bron: http://www.spanjeallinclusive.com/

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *