Stroomhaspel
Neopreen Haspel met veerdeksels 4 voudig

Als in de herfst de bladeren weer van de bomen vallen ligt je tuin of oprit binnen de kortste keren onder de bladeren. Als de bladeren blijven liggen en het gaat regenen kan het gevaarlijk glad worden. Maar om al deze bladeren aan te harken en vervolgens op te scheppen kan een tijdrovende klus zijn. Bladblazers en bladzuigers zijn niet meer weg te denken als het gaat om tuingereedschap. Met een blazer blaas je de blaadjes eenvoudig op een hoop.
Je bladblazer moet natuurlijk wel gevoed worden met stroom. Aangezien er buiten niet overal stopcontacten voorhanden zijn kun je je bladblazer aansluiten op het elektriciteitsnet via een verlenghaspel. Op deze manier wordt het verwijderen van afgevallen bladeren een leuke klus die binnen niet al te lang tijd is geklaard. Voor een goede verlenghaspel kun je terecht bij haspelsonline.nl.
Haspelonline.nl heeft een prima verlenghaspel van 40 meter. Deze makkelijke robuuste kabelbox, van kunststof, staat op een metalen voet. Gemakkelijk op- en afrolbaar en voorzien van een viervoudige contactdoos die beveiligd is tegen oververhitting. De verlenghaspel 40 meter 3×1,5mm² H07 biedt je de mogelijkheid om een stuk mobieler in je tuin te werken, om in huis sneller klussen te klaren of je te voorzien van elektra op plekken waar geen stopcontact aanwezig is. Dit verlenghaspel is zeer handzaam en licht en heeft veel kabel op weinig ruimte. De verlenghaspel is geschikt voor een voltage van 220 – 240V en een maximale stroomsterkte van 16A.
Door ons ruime assortiment kunnen we altijd de verlenghaspel vinden die het best bij je past. Voor het laten opmaken van een uitgebreide offerte en relevante technische gegevens kun je een afspraak maken met een van onze medewerkers op telefoonnummer 0488 410 119. Haspelsonline.nl is de webshop met handige producten tegen scherpe prijzen. Je bestelling voor 15.00 uur op een werkdag geplaatst betekent de volgende werkdag in huis.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *