De schoonheid en elegantie van de handgemaakte damestassen, uit verfijnd leer vervaardigd, met oog voor detail gemaakt, en in op en top onderscheidend design. Dat kunnen alleen de Italiaanse ambachtslieden zo modieus en mooi maken. Daarin voel je de typische aandacht voor functioneel design dat al generaties lang zo kenmerkend is voor zoveel moois waar de Italiaanse haut couture wereldwijd om bekend staat.
Verfijnd leer, zorgvuldig geselecteerd Prachtig met de handgemaakte verfijnde en elegante leren tassen, het is nog een echte traditie in Italië. Meesterlijk vakwerk in hoofdletters. Het gebruikte leer is van topkwaliteit en wordt op basis van eeuwenoude ervaring zorgvuldig geselecteerd. Traditie, kwaliteit en luxe gaan hand in hand.
Van damestassen tot laptoptassen en reistassen Kwaliteit en luxe kenmerken ook de leren aktetassen, laptoptassen, dokterstassen, rug- en reistassen, en allerlei handige lederen accessoires. Telkens heel nauwgezet gedetailleerd uitgevoerd, en altijd weer prachtig onderscheidend. Wanneer je je tooit met een deze design tassen, dan zie je er ook gekleed in casual stijl altijd op en top verzorgd uit.
Gemakkelijk online bestellen Het prachtige werk van deze ambachtslieden met leer is het fundament voor Made in Italy. Bovendien kun je deze collectie meesterlijke leren tassen tegen zeer aantrekkelijke prijzen ook heel gemakkelijk online bestellen.
Topdesign voor de scherpste prijzen Vergelijk je deze topwerken met leren tassen zoals wij die in Nederland en Vlaanderen in de betere winkels zien liggen, dan bespaar je letterlijk al snel tot honderden euro’s op het mooiste van het mooiste dat je aan handgemaakte lederen design producten kunt krijgen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *