Lekker een dagje met de hele familie naar Den Haag. Normale uitjes zijn zo gevonden maar een uitje voor de familie met kinderen blijkt vaak nog lastig. Je bent met een wat grotere groep waardoor het soms lastig kan zijn om te reserveren. Onderstaand vind je een aantal uitjes die zeker aan je verwachtingen zullen voldoen.

Attractiepark Drievliet

Een van dé leukste familieparken van Nederland is Drievliet. Vooral voor jonge kinderen is dit een erg leuk park. In het pretpark zijn 35 attracties, shows en een speeltuin. Voor de jonge kids zijn er bijvoorbeeld attracties zoals een draaimolen, de vuurtoren, de springende hondjes etc. Voor de thrill seekers zijn er achtbanen zoals: De Kwal, Nautilus en de Koperman. Nu ga je natuurlijk met de familie en vraag je je af of er ook familie attracties zijn? Deze zijn er zeker. Denk hierbij aan attracties zoals de Jungleriver, Dynamite Express of de Twistrix. Kaartjes zijn online te bestellen voor €19,50 en kinderen tot een lengte van 1 meter mogen gratis naar binnen.

Sea life

Toch liever naar een dierentuin? Neem dan eens een kijkje bij Sea Life in Scheveningen. Sinds kort zijn er 4 nieuwe Humboldt pinguïns bij gekomen. Deze kleine vriendjes zijn afkomstig uit een andere dierentuin in Engeland. In het aquarium vind je veel dieren die terug te vinden zijn in de Noordzee maar ook exotische dieren. Denk hierbij aan zebra- of hondhaaien en boven genoemde pinguïns.

Glowgolf

Mocht het weer wat minder gunstig zijn in het vooruitzicht is het verstandig om een indoor activiteit te plannen. Een variatie op midgetgolf zoals glowgolf bijvoorbeeld. In scheveningen bevind je je in een onderwater wereld met piraten en vissen. Het glowgolf parcours bestaat uit 18 holes dus er zijn genoeg mogelijkheden om een hole in one te slaan!. Erg leuk voor de kids maar ook voor volwassenen. De glowgolf locatie bevind zich in de palacepromenade in Scheveningen.

Waar parkeren?

In Den Haag zijn er diverse autoluwe straten te vinden dus het is verstandig om van te voren al te plannen waar je de auto gaat parkeren. Als u lekker dichtbij het centrum wil parkeren kunt u bij parkeergarage Den Haag terecht. Hier staat uw auto veilig en droog en wordt er een kleine vergoeding vereist.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *