Tegenwoordig is groupage niet meer weg te denken uit de transportsector. Nu er veel druk ligt op het milieu en besparen van brandstof is het al helemaal van belang. De gehele transport sector is nu bezig met hoe zij, zo efficient mogelijk kunnen vervoeren. Op deze manier wordt er beetje bij beetje, meer brandstof bespaard. Door samen te werken en de vrachten te bundelen word veel bereikt. Deze vervoerder doet het op zijn eigen manier door de containers volledig te vullen.
 

Groupage door de containers volledig te vullen

Dit bedrijf wilt niet onnodig containers verschepen. Wat hiermee bedoeld wordt is dat dit bedrijf niet containers wilt vervoeren die niet volledig vol zijn. Wanneer ze dit wel zouden doen, dan zijn er meer containers nodig. Dit resulteert in het feit dat de schepen sneller vol raken en vervolgens meer moeten varen. Dit is echter vrij eenvoudig op te lossen. Dit bedrijf doet het op de volgende manier. Allereerst nemen zij de goederen aan en sorteren die op bestemming en soort. Vervolgens worden deze goederen opgeslagen in een beveiligde loods. Hier liggen de goederen veilig en kan er niks mee gebeuren. Vervolgens wordt er keer op keer weer een container volledig gevuld. Dit wordt gedaan totdat er een schip gevuld kan worden met containers. Zo word er optimaal benut gemaakt van de ruimte die beschikbaar is op het schip. Hierdoor vertrekken er minder schepen met weinig vracht.
 

Groupage kan al naar meer dan 700 bestemmingen

Door het grote netwerk van deze transporteur is het al mogelijk om naar meer dan 700 bestemmingen. Het is dus mogelijk om naar elk gewenste bestemming te vervoeren. Bij al deze bestemmingen wordt er ook aan groupage gedaan. Hierdoor wordt er bij elke bestemming aan het milieu gedacht. Doordat dit bedrijf er zelf zo veel mee bezig is, zorgt dit er voor dat er al een aanzienlijk verschil wordt gemaakt in combinatie met de andere vervoerders.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *