Wij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van groenvoorziening. Dit loopt uiteen van het aanleggen tot het onderhoud van de buitenruimtes. Onze collega’s zijn enorm vakkundig en gaan me liefde en passie aan de slag met uw ruimte. Op die manier ziet uw tuin er tiptop uit. Wij gaan voor een volledige verzorging van uw ruimtes. Hiermee bedoelen we het aanbrengen, het voorzien en het aanplanten van groen in een gebied. Hierbij kunt u denken aan tuinen, bossen, parken, buitengebieden, attractieparken en natuurterreinen in het algemeen.

Verschillende werkzaamheden bij uw groenvoorziening

Bij ons voeren wij veel verschillende werkzaamheden uit op het gebied van groenvoorziening. Deze werkzaamheden zijn onder andere: het aanbrengen van beplanting. Dit is voor ons echt de eerste stap in het proces. Ook doen we aan boomverzorging, alle bomen die wij planten en worden geplant hebben veel verzorging nodig. Deze verzorging kunnen wij ook op ons nemen. Ook doen we snoeien en maaien van alle planten en grassoorten. Daarbij hoort ook het bestrijden van onkruid, wat veel gebeurd in het voorjaar/zomer. In de zomer zorgen we ook voor een aanleg van een gazon. Bemesting van bepaalde gewassen doen we ook. Wanneer u een daktuin heeft kunnen wij dit ook voor u doen. En in de herfst zorgen we ervoor dat er genoeg blad wordt geruimd. Een compleet aanbod dus, zou ik zeggen.

Ervaring en passie

Wanneer we onze passie gaan combineren met onze kennis van een groenvoorziening, dan krijgen we een mooie synergie. Onze opdrachtgevers zijn over het algemeen uiterst positief. Enkele voorbeelden van opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld; semi-overheden, recreatieparken, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen. Op onze site is van alles te vinden over onze tevreden opdrachtgevers. Daarbij kunt u ons ook leren kennen. En wellicht zien we u binnenkort als nieuwe opdrachtgever. Stuur ons gerust een berichtje en wij voorzien u graag van voldoende informatie.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *