Gezonde groene smoothies kunnen je een enorme boost geven. Stel je eens voor dat je met één drankje de minimale hoeveelheid groente en fruit voor een dag in één keer binnenkrijgt? Juist, de energie schiet alle kanten op. Naar je hersenen en naar je spieren. De gevolgen zijn dan ook erg prettig, want na zo’n groene smoothie kun jij je weer een stuk beter concentreren op je werk of opleiding. Ook heb je het gevoel dat je er weer even tegenaan kan.
Nederlanders gaan steeds bewuster en gezonder leven. De groene smoothie is erbij gekomen omdat deze staat voor makkelijk en gezond. Je kunt een gezonde smoothie heel snel zelf samenstellen. Hij bestaat uit water, groenten en fruit.
Een smoothie met alleen spinazie of broccoli? Nee, dat zou inderdaad niet al te best smaken. Maar er zijn natuurlijk talloze vormen van fruit die je toe kan voegen om de smaak wat meer in orde te maken. Citroen maakt het geheel wat zuurder, aardbeien en banaan zorgen voor een zoete smaak. Met groene smoothies kun je eindeloos variëren in smaak en soort. De ene wordt nog gezonder dan de andere.
Wil je meer weten over groene smoothies? De Startpagina over groene smoothies staat sinds kort online. Hier vind je meer achtergrondinformatie, recepten en video’s. Ga direct naar http://groenesmoothies.startpagina.nl.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *