Groenbemesters

Als tuinierspecialisten raden wij iedere tuinier aan om gebruik te maken van groenbemesters. Deze groenbemesters brengen veel verschillende voordelen met zich mee en zijn ook nog eens betaalbaar. Een absolute aanrader dus!
 
Groenbemesters zorgen ervoor dat de grond van uw tuin gezonder wordt. Ze zorgen er voor dat het percentage stikstof en organische stof verhoogd wordt, en deze percentagestijging stimuleert de groei van andere planten en bloemen in uw tuin. Verder voorkomen ze dat er kostbare mineralen verloren gaan en bestrijden ze ongewenste planten en ander onkruid. Eigenlijk kennen groenbemesters alleen maar voordelen!
 

Varianten

U kunt bij ons verschillende soorten groenbemester kopen. Deze soorten zijn vlinderbloemigen, grassen, kruisbloemigen en overige planten. Deze soorten hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen en daarom is het belangrijk dat u goed weet welke u moet kopen en gebruiken. De functies van verschillende soorten groenbemesters kunnen uiteenlopend zijn, dus licht uzelf goed in voordat u een aankoop doet.
 
Een greep uit ons assortiment van groenbemesters:
 

  • Gele mosterd
  • Lupine blauw bittere
  • Phacelia tanacetifolia
  • Rode klaver
  • Witte klaver
  • Tagetes
  • Wikken

 
Naast deze soorten kunt u uiteraard nog veel meer andere soorten bij ons kopen. In onze webshop kunt u eenvoudig ons groenbemester-assortiment bekijken.
 

De Hobbytuinier

U kunt bij ons, naast een groenbemester, ook veel andere tuinier-artikelen kopen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan voeding voor specifieke planten. Voorbeelden van dit soort planten zijn aardbeien, citrussen en kruiden; oftewel planten die een bepaald soort voeding vereisen. U merkt het al: bij De Hobbytuinier zijn we van alle markten thuis!
 
Het is erg belangrijk dat u de juiste groenbemester en de juiste voeding gebruikt voor uw planten en bloemen. Als u er niet uitkomt kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht met vragen: onze medewerkers hebben er verstand van en helpen u graag en met veel plezier verder!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *