Wij hebben speciaal voor glad hout de gripstrip ontwikkeld. Dit is de oplossing wanneer uw hout heel erg glad is. Door onze speciale strip voorkomt u dat hout glad wordt na een regenbui. Wanneer u bruggen, steigers en vlonders aan gaat leggen is dit essentieel. Op die manier wordt het glijgevaar drastisch ingeperkt. Het is natuurlijk essentieel om bruggen en andere overbruggingen over water veilig te maken voor de gebruikers. Er zijn een aantal dingen om rekening mee te houden, wanneer u een strip aan gaat leggen over een brug. In het volgende gedeelte gaan we hier op in.

Monteren van de gripstrip

Bij het monteren van de gripstrip houden wij er rekening mee dat het hout nog zichtbaar moet zijn. Op die manier houdt het hout nog wel de natuurlijk uitstraling wat het zo mooi maakt. Wij brengen de strips aan in een zwaluwvormige groef. Dit is om te voorkomen dat de strips na montage loslaten. Deze zwaluwvorm is ideaal voor het plakken van de trips. Het aanbrengen kan goed gebeuren in een dek deel dat standaard is gegroefd. Maar ook op een glad dekdeel is de strip eenvoudig te monteren. Dus dit is ook geen probleem voor deze handige strips.

Andere varianten

Deze gripstrip is verkrijgbaar in verschillende gangbare breedtes en diktes. Veelvoorkomend is de maatvoering van 45x190mm. Standaard leveren wij deze strips bij de planken die wij verkopen. De strips liggen bij ons nooit verder dan 10 cm uit elkaar. Dit is omdat er dan complete dekking te bewerkstelligen. Wanneer er meer dan 10 centimeter tussen een plank zit wordt het glijgevaar een stuk groter. Al onze planken zijn duurzaam. Ze zijn allemaal FSC gecertificeerd. Op die manier kunt u er op rekenen dat het hout alleen wordt gekapt in duurzaam beheerde bossen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze site.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *