auto-verkopenTegenwoordig moet je voor alles betalen. Zelfs als je iets wilt verkopen. Gelukkig zijn er nog een paar dingen in het leven die geen geld kosten. Iedere ochtend komt de zon op en dat kost je niets. Als je van je auto af wilt en deze wilt verkopen dan kom je al snel ergens terecht waar je daarvoor moet betalen. Er is gelukkig ook een manier om je auto gratis te verkopen.
Je auto gratis verkopen kan via de website http://gratismijnautoverkopen.nl/
Het voordeel is om te beginnen dat het je helemaal niets kost. De site zit zo in elkaar dat je vooraf eerst geïnformeerd wordt over wat je auto exact waard is en waarvoor je hem ook direct aan een RDW autobedrijf kunt verkopen. Lijkt het bod je iets dan kun je overgaan tot verkoop. Zowel het ontvangen van een echt bod en het verkopen zijn beide helemaal gratis. Doordat je de auto alleen aan een RDW erkende bedrijf kunt verkopen, loop je geen risico en doe je vertrouwd zaken.

Tevens de beste prijs

Naast het feit dat je veilig je auto kunt verkopen zonder dat het je iets kost, krijg je ook nog eens de beste prijs voor je auto terug. Hoe werkt het? Bij het aanmelden van jou auto komt deze anoniem in de veiling te staan waar RDW erkende autobedrijven 24 uur de tijd hebben om te bieden. Je hoeft niet lang te wachten en verkoopt je auto gegarandeerd voor het hoogste bod.
Doordat het netwerk meer dan 1.000 RDW erkende autobedrijven telt, zijn er altijd meerdere potentiële kopers die een goed bod uitbrengen. Bovendien is het bod geheel vrijblijvend en kost het je niets. Wil je de auto verkopen, dan kan dat helemaal gratis.

Binnen een paar minuten geregeld

In ongeveer 3 minuten tijd kun je jouw auto in
de veiling hebben staan. Vul het kenteken in en beantwoord 2 simpele vragen. Vanaf dat moment kan het bieden beginnen en ontvang je binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod. Voorwaarde is dat de auto van minimaal bouwjaar 2003 moet zijn. Het bod kun je afwijzen of accepteren en is beide gevallen gratis net als het verkopen van je auto.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *