gratis apps downloadenAndroid gebruikers groeien met de dag net als de apps in de Google Plat store.
Android is een begrip geworden en iedereen heeft wel een Android telefoon op zak of een Android tablet thuis liggen.
Zo’n leuke smartfoon of tablet is ontzettend handig en daarnaast een leuk tijdverdrijf. Dit komt omdat je een enorme keuze aan apps hebt. Zonder apps is het apparaat bijna waardeloos te noemen.

Apps in de Play Store

De app store van Google genaamd Play store is voorzien van zo’n 1 miljoen apps. De apps variëren van games tot nuttige programma’s.
Een groot aantal apps kun je gratis downloaden. De app-makers hebber er in veel gevallen reclame in gestopt om alsnog aan de app te kunnen verdienen.
Het andere deel van de apps zijn betaald. Om deze te kunnen downloaden via de Google Play store moet je dus betalen.

Gratis betaalde apps downloaden

Hoe kun je gratis betaalde Android apps downloaden? Dat kan met een speciale app die Blackmart heet. De Blackmart app is feitelijk een illegale app en die kun je dus niet in de Google Play store downloaden. Deze app maakt het mogelijk om betaalde apps alsnog op een gratis manier te downloaden.
Er zit een kleine gebruiksaanwijzing vast om de app op jouw Android telefoon of tablet te installeren omdat de app afkomstig is van een zogeheten ‘onbekende bron’. M.a.w. niet uit de Google Play store. Volg daarom de eenvoudige instructie op op de site waar je de Blackmart app downloaden kunt.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *