Google-Plus-volgersWellicht heb je er al eens van gehoord om GRATIS je AdWords advertentie groter te maken.
Dat kan heel eenvoudig. Het enige wat je er voor nodig hebt is een Google Plus pagina met 100 volgers.
Zorg dat je Google Plus pagina gekoppeld is met je website. Dit kun je verifiƫren door naar je Google Plus pagina te gaan en te kijken of je website link daar vermeld staat.
Een gratis extra advertentieregel in de Google AdWords campagne is niet ver weg meer. Zorg dat je 100 Google Plus volgers krijgt, ook wel +1 genoemd, en doe er je voordeel mee.

Waarom is dit zo interessant?

  • Een eerste plek is niet meer nodig omdat je opvalt
  • Bespaar hiermee veel geld omdat een 2de of 3de plek goedkoper is
  • Je website zal door meer Google Plus volgers ook organisch gaan groeien. Dit betekend dat hij zal stijgen in de zoekresultaten.

Een AdWords campagne valt veel meer op als hij groter is. Je hoeft dus niet op de eerste plek te staan om de aandacht te trekken. Laat je concurrenten maar meer geld bieden en hoger staan en zorg dat jou advertentie meer opvalt. Meer bezoekers tegen lagere kosten.
>>Regel dus die 100 Google Plus volgers om daar gebruik van te maken.

Meer Google Plus volgers krijgen

Hoe doe je dit? Vraag je vrienden, kennissen, collega’s om je Google Plus pagina te volgen.
Gaat dit niet snel genoeg of kom je niet aan 100 dan kunnen wij je een handje helpen.Wij kunnen als je wilt in 1 dag 100 Google Plus volgers op een 100% veilige manier toevoegen aan je Google Plus pagina. Google Plus volgers kopen kan bij ons! Wij geven een niet goed, geld terug garantie en je kunt veilig betalen met iDeal of Paypal.
Naast Google Plus volgers kunnen wij ook je Facebook of Twitter profiel voorzien van meer likes en volgers. Je kunt zelf kiezen of je Internationale, Nederlandse of Belgische likes wilt hebben op je Facebook pagina. Ook kunnen wij je website op Facebook zelf laten liken. Dit geeft een extra boost in de zoekresultaten.
Bezoek onze webhop voor meer informatie: www.likes-kopen.nl

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *