De ene is er erg over te spreken en de ander zegt het nooit meer te doen: “online een goedkope fiets kopen”. De meningen zijn er erg over verdeeld, bij sommige mensen beviel het erg goed om een fiets via het internet te bestellen en bij anderen viel het zwaar tegen.
Natuurlijk zijn er zowel succes verhalen, als horror verhalen en het is toch wel interessant om hier eens wat meer over te weten te komen. Na wat onderzoek te hebben gedaan zijn wij erachter gekomen dat de meeste problemen te maken hebben met de kwaliteit van fietsen die online werden gekocht.
Hier valt veel over te zeggen en te speculeren, maar vaak gaat het hier om erg goedkope fietsen. Ondanks het feit dat wij de mening delen dat ook goedkope fietsen van een behoorlijke kwaliteit moeten zijn, is dit helaas niet altijd het geval. Daarom schrijven wij dit artikel om je te helpen een goede en goedkope fiets te kopen via het internet.

Een goedkope fiets kopen met deze stappen

Stap1: Bekijk eerst je budget en onderzoek wat er met dit budget zoal te koop is. Het internet biedt een groot aantal webwinkels met goedkope en duurdere fietsen waarvan de keuze in vrijwel elk budget past.
Stap2: Doe onderzoek, weet je wat voor fiets je graag zou willen? Ga dan op zoek naar ervaringen van mensen die deze fiets ook kochten en ontdek zo hoe de meningen over de fiets zijn.
Stap3: Duurder is niet altijd beter, maar de praktijk leert ons dat fietsen van onder de €200 vaak voorzien zijn van onnodige extra’s die de totale kwaliteit verlagen. Fietsen van boven de €200 bevatten vaak betere onderdelen en gaan hierdoor ook langer mee.
Stap4: Vergelijk prijzen, veel webwinkels bieden dezelfde fietsen aan en sommige rekenen verzendkosten en sommige weer niet. Door alle prijzen te vergelijken kun je makkelijk een paar tientjes verdienen.
Stap5: Koop je een fiets via het internet, dan zul je deze in de meeste gevallen nog gedeeltelijk moeten afmonteren. Kun je dit zelf niet, dan kun je het laten doen tegen een meerprijs. Bezuinig hier niet op, want ook een goed afgemonteerde fiets gaat langer mee!
Stap6: Voordat je de bestelling gaat plaatsen, controleer nog even de webwinkel waarbij je de fiets wilt kopen. Hoe zijn de ervaringen van andere consumenten met deze webwinkel?
Dit stappenlijstje kan je helpen om een keuze te maken en een goedkope fiets te kopen via het internet. Wil je echt 100% zeker zijn van goede prijzen en service van hoge kwaliteit? Neem dan eens een kijkje op riverfietsen.nl, hier kun je een goedkope fiets kopen en deze gratis thuis laten bezorgen!
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *