Is het slim om online goedkope sieraden te kopen? Goedkoop kan duurkoop zijn, kun je veilig een gouden of zilveren armband kopen en waar moet je op letten? Heel goede vragen, en in dit artikel geven we je precies die antwoorden. Zo kun je met zekerheid de juiste gouden of zilveren armband kopen.
 

Waar kun je veilig online een armband kopen?

Let bij een webshop op de volgende zaken:

 

  • De informatie moet duidelijk zijn, let op de beschrijving en de begeleidende foto’s.
  • Recensies van echte gebruikers kunnen je ook veel vertellen over de kwaliteit van de producten. Soms geeft een online winkel ook de totaalscore van de klanten weer.
  • Een Nederlandse webshop moet zich houden aan zaken als een retourbeleid van 14 dagen, de verzendkosten variëren. Kies bij voorkeur een webshop zonder verzendkosten, ook bij retouren.
  • Kies voor veilig online betalen met bijvoorbeeld iDeal of AfterPay, gewoon via je eigen bank.

 

De winkel kiezen is de eerste stap, bij een gouden of zilveren armband kopen moet je nog enkele zaken weten:

 

  • Het gehalte aan goud wordt uitgedrukt in Karaat. 24 Karaat is puur goud, 22, 20, 18 en 14 Karaat goud is een combinatie van goud en andere materialen.
  • Bij zilver kom je vaak de term “Sterling Silver” tegen, dan betreft het hoge kwaliteit zilver met een gehalte van 92,5%.
  • Bij “gold plated” en “silver plated” sieraden is er een dun laagje goud of zilver om een andere kern gegoten. Bij een armband kopen wordt dit vaak gedaan om de armband harder te maken. Het is ook vaak een stuk goedkoper.

 

Dan nog enkele tips bij een gouden of zilveren armband kopen:

 

  • Koop een armband omdat je deze mooi vindt, niet om de verkoopwaarde. Het goudgehalte in Nederlandse sieraden is goed voor mooie sieraden, maar niet zo voor inruil. Goedkoop een leuke armband kopen geeft je meer plezier dan een dure armband in de kluis bewaren.
  • Goud staat erg mooi bij een donkere huid, zilver past juist weer heel goed bij een lichte huid. Je kunt bij elk huidtype elk soort armband kopen, maar het effect is wel anders bij elke huidskleur en tint.

 
Nu kun je vol vertrouwen een leuke armband kopen!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *