Bosch zet zich graag in de markt als kwaliteitsvol merk dat wil bijdrage aan de kwaliteit van het leefmilieu rondom ons.
Ook bij de vaatwassers van Bosch wordt volop ingezet op energie-efficiëntie, zowel naar elektriciteits- als waterverbruik. Het nieuwe paradepaardje gebruikt de Zeolith-technologie. Door het gebruik van mineralen verbruikt de vaatwasser een pak minder stroom per afwasbeurt. De aquasensor zorgt dan weer voor zuinig waterverbruik. De sensor ‘meet’ het type bevuiling en de bevuilingsgraad van de afwas en regelt dan het spoelproces.
Bosch heeft een ruim gamma aan vaatwassers op de markt. Net zoals de andere A-merken hebben zij vrijstaande, inbouw en integreerbare modellen. Ook aan gebruiksgemak van de inrichting van de toestellen is gedacht: ladekorven, verstelbare korven en korven met inklapbare houders, … Keuze te over, er is vast wel een toestel dat aan jou wensen voldoet.

Vaatwasser stuk? Versleten onderdelen? Reparatie is milieu vriendelijker dan een nieuw toestel kopen

Gewoonlijk gebruik je je Bosch vaatwasser jarenlang. Soms zijn er echter door intensief gebruik onderdelen versleten of is het toestel stuk. Misschien ben je een handige man of vrouw en dan kan je zelf je vaatwasser repareren. Wil je je er niet aan wagen? Er zijn voldoende techniekers die je kan inhuren en die dit werkje graag voor je opknappen.

Koop originele onderdelen en ga aan de slag

Originele Bosch vaatwasser onderdelen zijn natuurlijk de beste garantie voor een goede kwaliteit.
Je versleten bestekbak bestel je zo en zet je in je toestel. Ook de veer of het klepje van het zeepbakje vervangen is niet zo moeilijk. Werkt de sproeiarm niet meer naar behoren? Maak hem eerst eens los en kuis hem eens uit. De vaat nog niet schoon? Misschien is hij beschadigd en is er een nieuwe nodig. Met wat voorbereiding en handigheid zet je zo een nieuw exemplaar in je toestel.
Toegegeven, pompen en wisselaars vervangen is niet eenvoudig. Maar zoals gezegd, een bekwaam vakman herstelt dit zonder een krimp te geven.
Wel belangrijk als je een Bosch vaatwasser onderdeel koopt: kijk het E-nummer goed na, zo bestel je het juiste stuk uit het grote aanbod.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *