Wat is er nu heerlijker dan om even heerlijk weg te dromen van een nieuwe auto. Een nieuwe auto met meer snufjes, foefjes en extra’s dan je oude auto. En ook een nieuwe auto die misschien minder vaak naar de garage gebracht hoeft te worden. Het is werkelijk te gek om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Het is te gek om te zien welke verschillende kansen er allemaal zijn om een mooie auto te krijgen. Het is vaak belangrijk om eerst je oude auto te verkopen. En soms kun je je afvragen wie je oude auto nog zou willen kopen als deze in een waarlijk slechte staat is. Laten we samen met jou de mogelijkheden onderzoeken om je oude auto te verkopen voor goed geld. Want we weten zeker dat je niet alleen je oude auto wilt verkopen, maar dat je er ook een eerlijke vergoeding voor wilt krijgen.

Je oude auto verkopen aan een auto inkoper

Een auto inkoper zal je auto inspecteren om er daarna geld voor te gaan geven. De auto inkoper zal je een bod doen op je oude auto. Vervolgens kun je dit wel of niet accepteren. Als je het bod accepteert dan zal je de papierwinkel voor elkaar moeten maken om vervolgens de auto te verkopen. Je krijgt het geld contact of op je bankrekeningen. Ook krijg je een vrijwaringsbewijs waarmee je kunt aantonen dat jij niet meer de eigenaar bent van de auto. En dat is natuurlijk wel een fijne gedachte. Je hebt geld en geen verantwoordelijkheden meer voor de auto. Je hoeft geen autopremies voor de verzekering meer te betalen of wegenbelasting. En het mooiste is dat je direct op zoek kunt gaan naar een andere auto.
Ons advies is om meerdere auto inkopers te benaderen om zo een goed bod op je sloopauto te krijgen.

Je auto verkopen aan een auto demontage bedrijf.

Als je auto helemaal niet meer goed werkt dan kun je hem het beste gaan verkopen aan een auto demontage bedrijf. Soms is het een moeilijke beslissing. Echter als je zeker weet dat je er niemand een plezier mee zult doen dan kun je beter de auto verkopen aan een autosloperij. Een autosloperij zal je een eerlijk bod op de auto doen. Als je dat bod accepteert dan krijg je een vrijwaringsbewijs en wordt de auto vervolgens helemaal uit elkaar gehaald. Al het goed wordt verkocht aan andere klanten van het auto demontage bedrijf en de rest wordt op een milieuvriendelijke manier afgevoerd.

Je oude auto (autowrak) zelf verkopen!

Als de auto nog in een redelijke staat is dan kun je hem natuurlijk ook gaan adverteren in een krant of op het internet. Op die manier krijg je kijkers en uiteindelijk vast en zeker ook kopers. Je moet wel wat langer geduld hebben. Echter in de tussentijd kun je zelf op zoek gaan naar een nieuwe auto voor jezelf. Neem er de tijd voor en wordt uiteindelijk met een hogere opbrengst voor je auto beloond.
Veel succes met het verkopen van je oude auto! We weten zeker dat je zult slagen met het verkopen van de oude auto op een van de hierboven beschreven manieren!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *