Glaswanden

Wanneer u uw pand op wilt delen met behulp van wanden zijn glaswanden een goede optie. Als u voor glaswanden kiest, kiest u voor behoud van licht, openheid en ruimte. Door de doorzichtigheid blijven deze eigenschappen allemaal behouden, waardoor uw werkplek een stuk aangenamer wordt. Genoeg licht is van levensbelang, en daarom zijn glaswanden zo ideaal.
 
Met glaswanden kunt u ervoor zorgen dat u uw kantoor op kunt splitsen en toch ruimtelijk overzicht kunt behouden. Deze eigenschap maakt de glaswand tot een uniek product. De wanden zijn niet geluid doorlatend waardoor iedereen in rust kan werken.
 

Voordelen

Glaswanden kennen eigenlijk alleen maar voordelen. De wanden dienen meerdere functies, waarvan de twee belangrijkste geluidsdichtheid en doorzichtigheid zijn. De wanden zorgen er voor dat de uitstraling van uw pandbehouden blijft en dat iedereen op zijn gemak kan werken.
 

Ons aanbod

Bij Brakel Totaal Project meten we, voordat we de wanden plaatsen, eerst alles nauwkeurig bij u op. Op deze manier weten we precies waar we aan toe zijn en dat we geen verkeerde maten leveren.
 
We hebben verschillende soorten glaswanden in ons aanbod. Zo produceren wij volledig transparante, deels transparante en gekleurde glazen wanden. Onze wanden zijn hoogwaardig, duurzaam en tijdloos. Ook zijn ze gemakkelijk te monteren en te verplaatsen.
 

Brakel Totaal Project

Bij Brakel Totaal Project zijn de mogelijkheden onbegrensd. De reden hiervoor is het feit dat we een eigen fabriek hebben: in deze fabriek kunnen wij zeer specifieke producten ontwerpen die aan alle wensen en behoeften van onze klanten voldoen.
 
Wij staan bekend om ons meedenkend vermogen en betrokken houding tegenover onze klanten. We proberen ons altijd te verplaatsen in de situatie van onze klant zodat we een goed beeld kunnen krijgen van wat er van ons verwacht wordt.
 
Bent u geïnteresseerd in glazen wanden, of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *