Glasvezelkabel

Snel internet is iets wat we tegenwoordig allemaal nodig hebben. Uw internetverbinding moet betrouwbaar en snel zijn, en als dit niet het geval is kan dit vertragend en frustrerend zijn. Om deze snelheid te kunnen garanderen is de afgelopen jaren de glasvezelkabel ontwikkeld: deze kabels hebben een revolutionair snelle internetverbinding en zullen op den duur de internetmarkt overnemen. Bij InfraTEL hebben we veel glasvezelkabels in huis die allemaal hun eigen functies dienen.
 

Waarom een glasvezelkabel?

Glasvezel kent twee enorme voordelen ten opzichte van andere materialen. Deze voordelen zijn snelheid en voordeligheid. Zoals in dit artikel al eerder werd gezegd, kan een glasvezelkabel een veel snellere internetverbinding realiseren dan andere kabels. Ook de prijs is voordeliger dan die van andere materialen: zowel in de aankoop als op de lange termijn. Het is een toekomstgericht product dankzij de enorme hoeveelheid tijd dat het bespaart; het levert u op termijn enorm veel extra tijd op.
 

Wat hebben wij in huis?

Bij InfraTEL hebben we diverse soorten glasvezelkabel in huis. Deze kabels hebben hun eigen voordelen en eigenschappen. Voorbeelden van glasvezelkabels die wij verkopen zijn de breakout kabel, de loosetube kabel, de loosetube STA kabel, de tightbuffered kabel, patchkabels, de functiebehoud glasvezelkabel en de Datwyler glasvezel loosetubekabel. Uiteraard hebben we nog veel meer soorten kabel in huis; kijk voor een compleet overzicht op onze website.
 

Over InfraTEL

InfraTEL heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van telecom- en datanetwerken. Wij verkopen vrijwel alles wat hiermee te maken heeft en u kunt voor iedere situatie en ieder probleem een geschikt product bij ons vinden, ongeacht de complexiteit van deze situatie. Onze producten kunnen specifieke vraagstukken oplossen die normaal gesproken veel tijd en moeite kosten.
 
Heeft u interesse in een glasvezelkabel of een van onze andere producten? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *