Sfeer en gezelligheid, twee elementen waar vriendschappelijke herinneringen uit geboren worden, zijn onbestaande bij gebrek aan warmte. Bij de eerste zonnestralen, in de vroege lente, zie je het al. Terrasjes stromen vol met mensen die de warmte vieren met een leuk samenzijn onder vrienden. Kostbare momenten die ons opladen voor ons anders zo hectische leven. Als enkele uren later de zon zich verschuilt achter de horizon, gebeurt hetzelfde als in de herfstperiode. De stoelen schuiven dichterbij, mensen halen dekentjes boven en, gelukkig, wordt er meer en meer terrasverwarming aangestoken. Het verlengen van de periode waar het aangenaam vertoeven is op het terras heeft als logisch gevolg dat de horeca uitbater zijn omzet ziet groeien. De meeste mensen gebruiken terrasverwarming op gas.

Alle gemak…

Propaan of aardgas, het kan allebei. Ze kunnen geplaatst worden zonder dat er nood is aan elektriciteit. Het is niet nodig de meterkast te vernieuwen omdat het geleverde vermogen niet toereikend is. De verwarming op propaan heeft zelfs geen aansluiting nodig. Let wel op warmers met gasflessen hebben de neiging om op de meest ongelegen momenten zonder brandstof te vallen. De aardgasleiding zorgt voor een continue toestroom van voeding voor de brander. Een groot voordeel van terrasverwarming op gas is de propere en milieuvriendelijke verbranding. Hierbij komt geen vuil vrij. Ook hoeven gasheaters moeten niet warmlopen. Je geniet ogenblikkelijk van de gecontroleerde stralingswarmt

…in alle veiligheid.

Geen zorgen voor de veiligheid. Natuurlijk dien je de installatie instructies op te volgen en schakel je een vakman in. Dankzij de Europese regelgeving en de inspanningen van de fabrikanten heeft de moderne terrasverwarming op gas een onbetwist veilige reputatie. Deze gasheaters zijn beschikbaar voor je kleine terras thuis of voor een grote handelszaak. Je informeert je best bij de referentie voor een terrasheater gas. Die zal je vertellen welke stijl er het beste bij je past en hoeveel kracht je nodig hebt. Zo kan jij volop genieten van de perfecte balans tussen buiten zijn, sfeer en… zalige warmte.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *