beste gevelrenovatie leidenbeste gevelrenovatie leiden

gevelrenovatieU woont al een tijd in uw koopwoning in Leiden en ieder jaar ziet u de kwaliteit van een van uw gevels achteruit gaan. U komt er niet onderuit er wat aan te laten doen. Bovendien hebt u gehoord dat elke tien jaar de gevel van een gebouw opgetrokken uit baksteen geïmpregneerd (vochtafstotend) gemaakt moet worden en het voegwerk iedere veertig jaar.
Als waterdamp via slecht voegwerk de weg naar de binnenkant van de gevel kan vinden, ligt het voor de hand dat schade aan de gevel gaat optreden. Schade, die met de tijd steeds meer verergert.
U komt tot de conclusie onder gevelrenovatie van uw pand in Leiden niet uit te komen.
 

Gevelrenovatie, zoeken naar een geschikte aannemer

 
Bij het nemen van de beslissing om uw gevel te reinigen of zelfs te renoveren, is het handig iets over prijzen te weten. Richtbedragen voor reinigen, respectievelijk impregneren zijn de volgende:
– stoom reinigen € 5,- per m²
– chemisch reinigen en zandstralen € 15,- per m²
– impregneren van € 6,- tot € 15,- per m²
Bij het zoeken naar een aannemer in Leiden informeert u bijvoorbeeld in uw kennissenkring of zoekt onder gevelrenovatie Leiden op diverse websites van aannemers gevelrenovatie Leiden.
Let er vooral op of de aannemer bonafide is en of hij bijvoorbeeld in het bezit is van een Vca-certificaat.
 

De uitvoering van een gevelrenovatie renovatie

 
Samen met uw aannemer uit Leiden beslist u hoe uw gevel zal worden opgeknapt. Misschien dat u met reinigen al een heel eind komt. Met stoom reinigen verwijdert u lichte vervuiling, mos of klimopresten, met chemisch reinigen verf- en roet en met bijvoorbeeld zandstralen graffiti.
Indien dan toch een zichtbaar beschadigde gevel achterblijft, moet u delen van het gevelwerk of alleen oud voegwerk vervangen, ofwel gevelrenovatie.  Het kan zijn dat u voor dat deel met uw aannemer gevelrenovatie Leiden apart een prijs moet overeenkomen. Kijk voor gevelrenovatie bedrijven op BesteBedrijven.nl. Hier kunt u gemakkelijk offertes aanvragen bij verschillende bedrijven.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *