Gevel reinigen

Uw gevel reinigen klinkt misschien onnodig, maar het is vaker nodig dan u denkt. Alle gevels worden jarenlang blootgesteld aan de buitenluchten het weer, en deze blootstelling zorgt op den duur voor vervuiling. Denk hierbij aan bijvoorbeeld algen, mos en/of roet. Deze vervuiling an ernstige schade veroorzaken, maar door uw gevel te laten reinigen kunt u dit gemakkelijk voorkomen!
Bij Schoonmaakservice R. de Jong zijn we gespecialiseerd in gevel reinigen en alles wat daarmee te maken heeft. We hebben meer dan 35 jaar ervaring en dat is terug te zien in het werk dat we leveren. Onze klanten omschrijven ons als professioneel en betrokken, en dit is precies waar we altijd naar streven. Het gevel reinigen is voor ons een taak waar we absoluut raad mee weten.

Hoe gaan we te werk?

Het reinigen van uw gevel is een opdracht die door ons adequaat wordt aangepakt. We gaan de vervuiling tegemoet met een hypermoderne hogedrukspuit. Deze spuit slaat geen enkel deel van uw gevel over, zodat de gevel in zijn geheel weer brandschoon is. Deze methode is zowel effici├źnt als milieuvriendelijk. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, en daarom maken we uitsluitend gebruik van milieuvriendelijk gereedschap.
Naast het reinigen kunt u er ook voor kiezen om uw gevel te laten impregneren, zodat de gevel in de toekomst makkelijker schoongemaakt kan worden en minder snel vervuild raakt.
Gevel reinigen doen wij voor vrijwel iedereen. Sportclubs of scholen dus, maar ook particulieren.
Wij staan er om bekend persoonlijk betrokken te zijn bij onze klanten. De reden hiervoor is de deskundigheid die we combineren met ons enthousiasme. Ons doel is van nature om schoon te willen maken, en daarom doen we dan ook niets liever. Daarom stoppen we niet met een opdracht voordat deze compleet afgerond is.
Als u interesse of vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *