Wanneer je goederen wilt laten verschepen, dan ben je natuurlijk opzoek naar de beste. Je wilt namelijk niet dat je goederen beschadigen, helemaal kapot gaan of zoek raken. Wat je eigenlijk zoekt is iemand die er voor kan zorgen dat jouw goederen, veilig en snel van A naar B gaan. Expediteur Rotterdam kan je daar bij helpen!
 

Veilig van A naar B met expediteur Rotterdam

Om te beginnen heeft het bedrijf al ruim 80 jaar ervaring op het gebied van goederen vervoer. Wat eerst begon met twee man, is nu uitgegroeid naar een bedrijf met 150 man. Dit laat zien dat het bedrijf flink gegroeid is en dat het enorm veel ervaring heeft op weten te bouwen. Bij hun staat vakkennis en goede werksfeer heel hoog in het vaandel. Dit uiten zij ook naar jouw toe zodat jij je op je gemak voelt.
 

Expediteur Rotterdam verzorgt alles door groot netwerk

Doordat het bedrijf door de jaren heen een groot netwerk heeft opgebouwd, kunnen zij veel onafhankelijk doen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld “eigen” agenten die toezicht houden op de goederen. Hierdoor kunnen jouw goederen naar 700 bestemmingen in de wereld vervoert worden. Dit alles wordt dan onder 1 dak gehouden wat er voor zorgt dat er geen miscommunicaties voorkomen. Het gebeurt bij andere bedrijven wel vaker dat er goederen kwijt raken doordat er niet goed wordt gecommuniceerd tussen twee bedrijven. Dat kan hier niet voorkomen doordat alles binnen het bedrijf wordt gehouden. De communicatie loopt zo veel makkelijker en effectiever.
 

Expediteur Rotterdam werkt nauw samen met de douane

Doordat het bedrijf sinds 2010 gecertificeerd is hebben zij nauwe banden kunnen vormen met de douane. Hierdoor hebben zij veel samen kunnen werken. Dit heeft ook de zogenoemde “horizontaal toezicht” gevormd. Dit zorgt dan ook voor verschillende voordelen op het gebied van internationale handel. Denk hierbij aan een versneld onderzoeksproces wanneer nodig.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *