De beste transportkisten zijn van MP Packaging

Altijd betrouwbaar transporteren, op een veilige en efficiënte manier: dat krijg je voor elkaar met de transportkisten van MP. Een betere kwaliteit kisten dan die van MP Packaging is er niet. Met wereldwijd meer dan anderhalf miljoen kisten verkocht, en leverancier van topmerken als Siemens, Toshiba kan MP gegarandeerd ook jouw opslag en vervoer van goederen optimaliseren. Voor vervoer in iedere sector ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij hoogstaande kwaliteit, slimme constructies en degelijk Nederlands maatwerk kun je met de kisten van MP echt alle kanten op.

Puur Nederlandse ambachtelijkheid en design

Al meer dan vijftig jaar maakt MP in Veldhoven transportkisten in alle soorten en maten, altijd met gebruik van de beste houtsoorten en met zorgvuldige afwerking. Onze producten staan dan ook garant voor een veilig, betrouwbaar en flexibel vervoer. Al onze producten worden geleverd in Nederlandse en Europese standaardmaten, of op maat gemaakt voor jouw product: van agrarisch transport tot de chemische sector, van elektronica tot retail, voor elke gelegenheid hebben wij een geschikt model voorhanden. De ambachtelijke constructie garandeert een vrijwel slijtagevrije kist, die meer dan 500 logistieke handelingen mee gaat.
Van punt A naar punt B is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met transportkisten van MP. Onze doelstelling is om transport en opslag voor iedereen gemakkelijker te maken. Dat doen we onder andere door middel van slimme en flexibele constructies van modulaire kisten, die ter plekke en op simpele wijze op- en afgebouwd kunnen worden. Dat bespaart ruimte en tijd, en maakt de kisten inzetbaar in veel verschillende contexten. Optimaliseer jouw hele logistieke proces en maak transport veilig, gemakkelijk en comfortabel voor alle partijen met behulp van de handig ingedeelde en flexibele kisten van MP. Op onze website vind je de verschillende standaardmodellen die we leveren, inclusief een gedetailleerde beschrijving.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *