In onze garage Den Haag kunt u terecht voor allerlei werkzaamheden met betrekking tot uw auto. In onze moderne garage Den Haag is uw auto aan het juiste adres voor onderhoud en/of reparatie, aircoservice en een APK keuring!
 

Onze werkzaamheden.

Onze werkplaats in de garage is voorzien van de meest moderne apparatuur en gereedschap, zo kunnen wij uw auto volledig onderhouden. De monteurs die bij ons in dienst zijn, zijn uitstekend opgeleid en volgen regelmatig opfriscursussen en/of doen aan bijscholing. Zo garanderen wij dat uw auto door onze vakkundige monteurs en volgens het originele voorschrift wordt onderhouden!
 
De garage Den Haag beschikt over originele onderhoudsschema’s die dan worden afgegeven door de autofabrikanten. Op deze manier kunnen onze monteurs uw auto volgens het boekje onderhouden en zo gaat ook uw auto langer mee. Als uw auto nog binnen de garantie valt, is dat bij ons geen probleem. Doordat onze monteurs de auto’s precies volgens dat onderhoudsschema onderhouden en repareren, blijft uw auto gewoon binnen de garantie vallen.
 

Mankementen tijdens onderhoud.

Als u uw auto bij ons heeft gebracht voor een onderhoudsbeurt gaan de monteurs er meteen mee aan de slag. Als zij tijdens deze onderhoudsbeurt mankementen tegenkomen, dan nemen zij ten alle tijden contact met u op. Zij zullen tijdens dit gesprek uw toestemming vragen voor reparatie. Op deze manier weet u altijd wat er mis is met uw auto en kunt u gemakkelijk een afweging maken wat betreft de kosten. Zo komt u bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen nooit voor verrassingen te staan!
 

Ons vervangend vervoer.

Uw auto is toe aan een onderhoud- of reparatiebeurt, maar het komt u eigenlijk niet goed uit op het moment? Dat is bij garage Den Haag geen probleem! JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen regelt altijd vervangen vervoer, zodat u op deze manier gemakkelijk een onderhouds- of reparatiebeurt bij ons in kan plannen.
 
Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *