De meest recente telefoon van Samsung is de Samsung Galaxy Alpha. De Samsung Galaxy Alpha is de populaire opvolger van de Galaxy S5. De telefoon ligt vanaf Okotber 2014 in de winkel. Naar verwachting zal ook de Galaxy Alpha veel worden verkocht. De Samsung Galaxy Alpha heeft veel in huis om net zo populair te worden als de laatste Samsung telefoons.
De Galaxy S modellen zijn de best verkochte smartphones van Samsung. Samsung verkocht geen ander toestel zo vaak als de Galaxy S modellen. De Apple iPhone heeft alleen concurrentie van de Galaxy S. Alleen de Galaxy S komt het dichtst in de buurt van de verkopen van de iPhone. Hoe de Samsung Galaxy Alpha het gaat doen tegen de iPhones is nog maar de vraag. Het toestel ziet er in ieder geval fraai uit.
Nieuwe features Galaxy Alpha
Eén van de nieuwe dingen van de Samsung Galaxy Alpha is dat het bestendig is tegen stof. Dit zie je niet vaak bij smartphones. Door deze eigenschap kun je de telefoon altijd meenemen. Het is mogelijk om de Samsung Galaxy Alpha mee te nemen het water in. Hierdoor kun je foto’s maken als je dat wilt. Zelf zou ik het niet proberen. Mocht er namelijk ergens iets niet afgesloten zitten gaat het natuurlijk wel mis.
De Samsung Galaxy Alpha heeft een 12 megapixel camera met 16GB dataopslag. De camera van de Samsung Galaxy Alpha is op meerdere wijzen verbeterd. Het scherpstellen is vooral het verschil. Door de nieuwe HDR techniek kunnen er eveneens mooiere foto’s gemaakt worden.
De Samsung Galaxy Alpha beschikt over een vingerafdrukscanner. Alleen de vingerafdruk kan de Samsung Galaxy Alpha open maken. De smartphone beschikt eveneens over een hartslagmeter. De gegevens van de hartslag worden in een Health app bijgehouden. De Samsung Galaxy Alpha is uitgerust met een beeldscherm van 4.7-inch en 1280 x 720 pixels. Android Kitkat is het besturingssysteem van de mobiele telefoon.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *