Frozen is een animatie film die in 2013 in première is gegaan in de Nederlandse bioscoop. Hij is geregisseerd door Chris Buck en Jennifer Lee. Het gaat over een bergklimmer genaamd Kristoff en een meisje Anna die gezamenlijk met een aantal rendieren reizen over besneeuwde bergen en riskante bergkliffen. De zus van Anna is de legendarische Sneeuwkoningin en naar haar zijn ze op zoek want zij kan als enige de eeuwigdurende winter stopzetten. In de film komen ze allemaal verschillende karakters tegen zoals sneeuwman Olaf. De film is enorm populair onder jonge kinderen en er is onder andere speelgoed en kleding van gemaakt, zoals bij zoveel andere animatie films ook is gebeurt.

Frozen speelgoed

Speelgoedfabrikanten onderhandelen vaak met filmstudio’s die animatie films produceren. Bij populaire films maken speelgoedfabrikanten allerlei speelgoed en andere artikelen van die bepaalde film. Deze producten slaan vaak enorm aan bij de kinderen de film in de bioscoop hebben gezien.
Er is dus van alles verkrijgbaar op het gebied van Frozen spulletjes. Er zijn poppen gemaakt van alle belangrijkste karakters in de film, onder andere Anna, Olaf en Elsa. Deze poppen zijn voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Lego speelt ook altijd in op deze animatie films en heeft een lego kasteel uitgebracht. Wilt u ook Frozen speelgoed kopen? Kijk dan op deze website. Hier vindt u al het Frozen speelgoed!

Andere Frozen artikelen

Er is niet alleen speelgoed gemaakt. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Van dekbedden en kussens tot stickers en spaarpotten. Ook voor kinderfeestjes zijn er leuke artikelen verkrijgbaar, bijvoorbeeld Frozen bekertjes, vlaggetjes, bordjes en servetjes. Ook zijn er spulletjes die kinderen op school kunnen gebruiken gemaakt, etuis, pennen en schriftjes. Kortom, als je een grote fan bent van de film Frozen dan zorgt Disney (De studio die de film heeft geproduceerd) er wel voor dat je niks te kort hoeft te komen qua Frozen spullen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *