Flash tattoo aanbrengen

Flash tattoos zijn een handig alternatief voor sieraden of tattoos. Ze zijn niet duur en tijdelijk zijn en dus niet permanent zo als een normale tattoo is. Dat verklaart ook waarom ze steeds populairder worden. Maar hoe breng je een flashtattoo op een efficiënte manier aan.

Flashtattoo, het moderne plakplaatje

Misschien kun je je de plakplaatjes die vroeger vaak in kauwgomballenautomaten verkocht werden nog wel herinneren uit je kindertijd. In principe lijkt een flash tattoo heel erg op dit soort van plakplaatje. Wanneer je als kind vaak met plakplaatjes speelde, dan zal je de manier waarop flash tattoos aangebracht worden zeker wel herkennen.

Flash tattoos aanbrengen, hoe doe je dat

Het is vrij gemakkelijk om flash tattoos aan te brengen. Je neemt de tattoo uit de verpakking. Vervolgens haal je de beschermfolie van de tattoo en leg je het papiertje met de tattoo op de plek van je lichaam waar je de tattoo wil hebben. Dan bevochtig je de tattoo. Je kunt dit het best doen met een spons of een doekje. Na het bevochtigen laat je de tattoo een halve minuut intrekken en drogen. Nadien kun je het papiertje van de tattoo er afhalen en je tattoo is klaar.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *