Er zijn diverse oorzaken denkbaar, van rugpijn tot andere fysieke klachten, die ongemak of pijn veroorzaken bij het gaan zitten. Daardoor lukt het je niet om je te ontspannen, en dat leidt ertoe dat je klachten alleen maar verergeren!
Herken je dat? Dan is een duurzame sta-op-stoel op maat voor jou de perfecte oplossing. Deze aangepaste stoel van Nederlandse makelij kan niet alleen de pijn aanzienlijk verlichten, maar helpt je tevens te relaxen, waardoor je lichaam zich ontspant na je bezigheden van overdag. Dat geeft een heerlijke zitervaring!

Op maat gemaakt

Fitform, die als eerste in Nederland een ergonomisch verantwoorde stoel in de markt zette, is een van de marktleiders onder op maat gemaakte sta-op stoelen. En doordat er bij de productie rekening wordt gehouden met individuele aanpassingen, biedt de stoel een optimale zithouding, die je lichaam ontlast.
Daardoor heb je geen pijn meer bij het zitten! Door die ontwikkeling is het tegenwoordig voor iedereen haalbaar een goede stoel aan te schaffen, voor een gezonde, ergonomisch verantwoorde zithouding.

Hoe werkt een sta-op-stoel?

Het speciale kantelmechanisme van de sta-op-stoel laat de zitting omhoogkomen, waardoor je zelf voorover kantelt, zodat het opstaan en gaan zitten makkelijker wordt. De bijbehorende afstandsbediening stuurt de motoren aan, die de stoel in beweging zetten.
En doordat je zowel rugleuning als zitting los van elkaar kunt bedienen, kun je zonder inspanning in elke gewenste houding gaan zitten. En dat is wel zo prettig!

Meer info

Een sta-op-stoel kan bijdragen aan het zelfstandig functioneren van ouderen of mensen met lichamelijke klachten. In die gevallen kun je hiervoor een vergoeding aanvragen in het kader van de WMO, die gedeeltelijk of geheel kan worden ingewilligd. Daarvoor richt je je het beste tot de gemeente.
Voor overige details ga je naar Fitform Sta-op stoelen, waar je alle informatie over Fitform sta-op-stoelen vindt.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *