wordacademyanswers.net Something you smash It's bitter Farm mountain picture School supplies Things that light up Picnic basket picture Something found in the bathroom
Beste uitvaartverzekering - Gratis Artikel Plaatsen

Plaats hier gratis je artikel en backlink

Beste uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is een verzekering die een bepaald geldbedrag uitkeert om de kosten van de begrafenis, uitvaart en crematie te bekostigen.  Met kan de uitvaartverzekering vergelijken met een levenslange overlijdensverzekering. Het bedrag dat uitgekeerd wordt, zal doorgaans vooraf afgesproken worden. Aan de hand van dit bedrag, zal de kostprijs van de verzekering opgesteld worden.

Waarom een uitvaartverzekering afsluiten?

U sluit een uitvaartverzekering af wanneer u uw nabestaanden niet wil opzeulen met de financiële kosten die uw overlijden met zich meebrengt. De kosten van een overlijden, kunnen variëren van 5000 tot 7000 euro gemiddeld. Deze kosten dient u namelijk op voorhand te betalen en kunnen eventueel tijdens de aangifte van successie afgetrokken worden waardoor u minder successie rechten dient te betalen.

Hoe vergelijken

Er is een vrij ruim aanbod aan verzekeringsmakelaars die een uitvaartverzekering aanbieden. Toch zou ik opteren voor een maatschappij die zich voornamelijk in uitvaart gespecialiseerd heeft. Ook kan het kiezen voor een kleiner bedrijf meer persoonlijk contact opleveren. Vergelijk eveneens de prijzen van verschillende offertes en kijk welke kosten in de verzekering inbegrepen zijn.

Beste aanbieders

Op de site van Beste uitvaartverzekering hebben wij de beste aanbieders reeds voor u opgesomd. Het zal u snel opvallen dat er enkele bekende aanbieders tussen zitten met enkele onbekende. Er wordt rekening gehouden met de geboden diensten en de kostprijs van de verzekering. Ook is er aandacht geschonken aan het persoonlijk contact dat de firma u aanbiedt bij het overlijden zelf. Heeft u reeds een overlijdensverzekering? Dan kan u deze altijd afkopen en uiteindelijk toch nog kosten besparen. Bekijk de voorwaarden van afkopen in uw verzekeringspolis.

Beste uitvaartverzekering
Beoordeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

E46 Artikel Plaatsen © 2014 Frontier Theme