Tegenwoordig zijn er veel mensen de hele dag online op hun mobiele telefoon. Whatsappen, Facebooken, Twitteren, filmpjes kijken, mailen, spelletjes spelen en het nieuws bijhouden. Het is de dagelijkse bezigheid voor velen geworden. Aangezien veel mensen niet thuis zijn, moet dit allemaal op het mobiel internet abonnement. Een whatsappje kost je helemaal niet zo veel MB’s, maar als je een filmpje kijkt kan dit aardig snel oplopen. Daarom kan een onbeperkt mobiel internet van Robin Mobile abonnement een goede oplossing zijn. Vooral als je veel en lang van huis bent, veel reist of gewoonweg heel erg houdt van filmpjes, is een onbeperkt mobiel internet abonnement ideaal.

Social media

Je kent het vast wel: je zit een beetje te scrollen op social media en ziet een heleboel filmpjes voorbij komen. Je wil ze eigenlijk allemaal kijken, maar dit kost wel veel MB’s. Zeker als je tegen het einde van je maand loopt en je MB’s zijn bijna op, is dit geen fijn gevoel. Je kunt de filmpjes aanklikken, maar je weet dat dit gaat zorgen voor een hogere telefoonrekening. In dit geval is een onbeperkt mobiel internet abonnement ideaal. Zo kun je lekker onbeperkt filmpjes kijken op social media. De filmpjes die je tegenkomt op social media zijn vaak kort en grappig. Ook komen er vaak herkenbare zaken aan bod. Mooie liedjes, opvallende nieuwsfragmenten en compilaties komen natuurlijk ook aan bod.

Youtube

Youtube is natuurlijk het perfecte kanaal om lekker filmpjes te kijken. Of je nou je favoriete liedjes zoekt of misschien wel de allernieuwste, je vindt het allemaal. Er zijn tegenwoordig ook veel leuke youtube kanalen met vlogs en andere entertainment video’s. Dit kan erg leuk en ontspannend zijn om bij te houden. Als je een aantal kanalen volgt, kun je de nieuwe videos of vlogs bijvoorbeeld lekker in de trein terug naar huis bekijken. Een onbeperkt mobiel internet abonnement is hierbij wel zo fijn.

Tv app

Ook zijn er apps waarop je televisie kunt kijken op je telefoon. Ziggo heeft bijvoorbeeld een app, waarin mensen met een Ziggo abonnement kunnen inloggen. Nadat je bent ingelogd, kun je kiezen uit de verschillende tv-programmas en kanalen. Ook dit kan een hele leuke bezigheid zijn tijdens het reizen of wachten. Met een onbeperkt mobiel internet abonnement kun je lekker zorgeloos tv kijken. Ook tv programma’s terugkijken is een erg leuke bezigheid. Als je een aflevering van je favoriete serie hebt gemist, kun je deze even inhalen.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *