Er komt een heugelijke dag in je leven aan. Een dag waarop jij iets te vieren hebt. Dit wil jij natuurlijk vieren op een prachtige feestlocatie. Je wilt je dag immers onvergetelijk maken. Nou zijn er in Gelderland heel veel feestlocaties. Maar door dit grote aantal, zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom stel ik graag een mooie feestlocatie aan je voor, namelijk De Peerdestal. Hier kun je onbezorgd genieten van je heugelijke dag.

Kleine intieme feesten & partijen

Zeg zelf, niets is fijner dan een feest te vieren met alle dierbaren personen om je heen. Daardoor zijn kleine feesten en partijen heel populair in Nederland. De Peerdestal beschikt over een kleine intieme ruimte, namelijk ‘’De Roosterplaats’’. Deze ruimte beschikt over een eigen bar, nis met openhaard en een ommuurde binnentuin die deels overdekt is. Dus wil je een gezellig feestje vieren in de buurt van Doesburg, Velp, Rheden of Dieren? Ga dan naar deze locatie.

Geniet van live muziek

Je feest is natuurlijk niet compleet zonder je lievelingsmuziek. Deze kan een band voor je spelen op een feestlocatie. Bij De Peerdestal kan je in ‘’De Stal’’ genieten van de muzikale klanken. Deze ruimte is namelijk goed geïsoleerd, zodat je tot in de late uurtjes de voetjes van de vloer kan doen.

Bourgondisch genieten

Bij een feest hoort natuurlijk ook lekker eten. Doe je dit het liefst in een informele omgeving met een Bourgondische sfeer? Dan ben je bij De Peerdestal ook aan het goede adres.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *