Ben je nog op zoek naar een leuke feestlocatie Zuid Holland? Wij hebben een tip: Gasterij Vergeer! Deze feestlocatie zit in Reeuwijk en heeft veel te bieden. Ten eerste heeft het bedrijf al meer dan 45 jaar ervaring met het organiseren van verschillende soorten evenementen. Voorbeelden hiervan zijn bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten, verjaardagen en jubilarissen. Wij denken graag mee en weten voor elk evenement iets passends te bedenken.
Dineren
Daarnaast zijn wij naast feestlocatie Zuid Holland ook een restaurant en regelen wij de catering van het evenement. Wij hebben verschillende arrangementen waaruit gekozen kan worden. Wij bieden 5 verschillende buffetten waaruit gekozen kan worden. Dus neem een kijkje op de website voor de 5 opties en kies er één! Het is mogelijk om met kleine of grote groepen bij ons te komen dineren.
Feesten
Het is ook mogelijk om een groot feest te houden bij Gasterij Vergeer. Wij zullen de avond compleet inrichten aan de hand van uw wensen. Wij verzorgen alles voor je en nemen alles uit handen. Bij ons is alles mogelijk! Je kan een DJ huren, de catering laten verzorgen of wat anders. Wat je maar wil kan geregeld worden. Wij bieden verschillende arrangementen wat betreft feestavonden. Bekijk op onze website de mogelijkheden. Wij bieden bijvoorbeeld verschillende arrangementen voor bruiloftsfeesten.
Wij zijn gevestigd in het centrum van het land. Wij zijn al meer dan 45 jaar een feestlocatie Zuid Holland en hebben inmiddels veel succesvolle evenementen georganiseerd. Wij zitten in Reeuwijk, wat dichtbij Gouda ligt. Wij hebben meerdere onderdelen. Namelijk de feestlocatie, ons restaurant Happz en nog onze bar Roadhouse. Wij bieden daarnaast catering aan op locatie. Neem snel een kijkje op de website voor alle mogelijkheden en meer informatie over onze diensten. Daarnaast kan er ook contact opgenomen worden wanneer er vragen zijn of je graag een afspraak wil maken over de mogelijkheden bij ons. We horen graag van je!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *