Een gezamenlijke familie agenda.

Het kan zeer gemakkelijk zijn om een gezamenlijke familie agenda te hebben, maar een papieren of webversie kan nog steeds onoverzichtelijk zijn en het is niet mogelijk om het makkelijk mee te nemen, want de andere moeten ook hun afspraken erin kunnen zetten. Dit kan gemakkelijk met de familie agenda app, ook wel bekent als Dayhaps. Met deze app heeft u de mogelijkheid om uw agenda overal naar toe mee te nemen, tevens is het ook mogelijk om een gedeelde agenda aan te maken. Zo kunt u een agenda aanmaken voor uw familie en kunt u gemakkelijk alle afspraken bij houden binnen handbereik. U kunt de app downloaden van de App Store of van de Google Play Store, na installatie zult u zich alleen nog moeten registeren en dan kunt u volledig gebruik maken van de app.
 

Hoe werkt het?

Met behulp van de ‘create agenda’ knop (staat in het menu), kunt u een agenda aanmaken. Als u hierop klikt zult u op een scherm komen waar u de agenda een naam en foto kunt geven, zo kunt u het gemakkelijk terug vinden. Als u dan op het vinkje klikt, zult u vervolgens een lijst krijgen met mensen die u kunt uitnodigen. Mocht u deze mensen uitnodigen, dan zullen ze een notificatie krijgen om bij de agenda te komen, als ze de app nog niet hebben, dan is het mogelijk om ze een berichtje te sturen met een download link erin.
Voor het maken van een afspraak kunt u op de + klikken, hierna kunt u alle gegeven invullen die nodig zijn voor de afspraak. U zult ook aan moeten geven in welke agenda hij moeten komen te staan, tevens heeft u ook nog de mogelijk om een reminder te instellen als u een afspraak maakt. Zou kunt u altijd optijd komen voor de belangrijken afspraken in het leven. Als u een afspraak maakt in een gedeelde agenda, zullen de andere gebruikers op de hoogte worden gesteld, zo zijn hun ook op de hoogte van de afspraken die gemaakt worden, tevens zal er ook een reminder afgaan bij hun als u dit heeft ingesteld. Dit kan zeer gemakkelijk zijn voor een familie agenda. Heeft u een afspraak bij de tandarts of huisarts, dan kunt u er voor zorgen dat iedereen optijd aanwezig voor is.
De familie agenda waar u niet meer zonder mee kunt. Dayhaps een agenda voor het tijdperk van nu.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *