Na het stuk lopen van een relatie kan zich de situatie voordoen dat je je ex partner terug wilt. Het maakt daarbij niet uit of de relatie door de ex partner is verbroken of dat je dat zelf gedaan hebt en er spijt van hebt.
Het is zeker mogelijk om je ex partner voor je terug te winnen, hij of zij is ten slotte al eerder voor je charmes gevallen. Het terug winnen van de ex partner vereist wel een bepaalde strategie om zodoende de kansen op succes te maximaliseren. Hieronder wordt de strategie voor het terug winnen van de ex partner stap voor stap uitgelegd.

De ex partner terug strategie Stap 1 – Neem eerst de tijd

Tijd heelt alle wonden. Allereerst zullen de vervellende emoties welke jij en je ex partner nog hebben naar de achtergrond moeten verdwijnen. Vlak na het verbreken van de relatie hebben jij en je ex partner eerst tijd nodig om het liefdesverdriet te verwerken maar ook de frustraties en irritaties zullen naar de achtergrond moeten verdwijnen. Gun jezelf en je ex partner de tijd en de ruimte om alle gebeurtenissen een plekje te geven.

De ex partner terug strategie Stap 2 – Doe onderzoek

Je zal moeten onderzoeken of er voldoende basis is voor toekomst tussen jou en je ex partner. Dit kan je onderzoeken door na te denken over de reden, of redenen, waarom de relatie op de klippen was gelopen. Denk je dat jullie tot elkaar kunnen komen als er een oplossing voor deze reden(en) te vinden is? Weeg alle mitsen en maren af om te onderzoeken of er tot elkaar gekomen zou kunnen worden en of er dan nog een voldoende sterke basis overblijft om een nieuwe relatie een reële kans van slagen te geven.

De ex partner terug strategie Stap 3 – Mis je je ex?

Een relatie welke stuk loopt is een ingrijpende verandering in je leven. Je bent immers iemand waar je alles meedeelde kwijt. En daarom is het goed om stil te staan bij de vraag of je je je ex partner echt mist? Of is het meer een leeg gevoel waar je mee worstelt? Iemand die er voor je was als je iemand nodig hebt. Een leeg gevoel wat misschien ook opgevuld kan worden door een andere partner en niet persé door je ex partner?
Als uit bovenstaand zelfonderzoek is gebleken dat het echt je ex partner is wat je in je leven mist dan wordt het tijd om tot actie over te gaan om de ex terug te kunnen winnen.

De ex partner terug strategie Stap 4 – Het jaloers maken van de ex

Bij deze stap is het de bedoeling dat de ex partner, niet te opzichtig, een beetje jaloers wordt gemaakt. Hiermee kom je weer op de radar van je ex. En de ex partner zal hierdoor weer aan je gaan denken. Facebook is één van de perfecte middelen om je ex partner mee jaloers te maken. Zo nu en dan zorg je voor updates waarop te zien is dat je een leuke tijd hebt. Zo krijgt de ex partner te zien dat je het ook leuk kan hebben zonder hem of haar. En uiteraard zie je er altijd tip top verzorgt uit op de foto’s welke je deelt op Facebook.
En natuurlijk zorg je er ook offline voor dat je je leventje helemaal op orde hebt. Je gaat uit en doet de dingen wat jij en je ex altijd graag wilde maar nooit tijd voor hadden. Je zorgt er voor dat sociale leven op volle toeren draait en ook thuis en op het werk loopt alles beter dan ooit. Of dat is in ieder geval wat je je ex wilt doen geloven.

De ex partner terug strategie Stap 5 – Maak een afspraak

Stel je ex voor om iets te gaan doen, vriendschappelijk wel te verstaan. Uit eten of iets anders wat jullie graag samen deden. Bij het maken van je voorstel kan je een smoesje gebruiken, dat je graag contact wilt blijven houden bijvoorbeeld.

De ex partner terug strategie Stap 6 – Laat je ex weer verliefd worden

Nu de afspraak met je ex geregeld is, is het van belang dat deze afspraak helemaal gesmeerd verloopt. Gevoelige onderwerpen zullen op de afspraak uit de weg gegaan moeten worden, je wilt niet dat de afspraak uitdraait op elkaar verwijten maken over de stuk gelopen relatie. De focus van de eerste afspraak is het hebben plezier. Probeer het gesprek een beetje te sturen richting fijne herinneringen welke je met je ex partner deelt om de goede gevoelens naar boven te halen. Langzaam maar zeker werk je er naar toe dat je ex weer gevoelens voor je zal gaan voelen.
Er zijn nog vele psychologische triggers welke je kan inzetten voor het terug winnen van je ex. Op liefdescollege.nl lees je alles over het terug winnen van je ex.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *