Een van de redenen waarom mensen hun huis laten beveiligen is omdat deze simpelweg niet goed beveiligd is. Als voorbeeld heeft familie Ringelenstein hun huis laten beveiligen door UwHuisVeilig. Aangezien de woning alleen ’s-Avonds bewoond werd, was een alarmsysteem de uitkomst. Familie Ringelenstein kan nu met een gerust hart de woning overdag verlaten met een ‘veilig’ gevoel.
 
In sommige wijken vinden er nu aanmaal wat meer inbraken plaats. De familie Wijnen is hier preventief op in gaan spelen en heeft UwHuisVeilig daarvoor ingeschakeld. Aangezien de kosten van een zeer compleet alarmsysteem lang niet tegen de schade opweegt die een inbraak met zich mee kan brengen, was de familie snel verkocht. Al enkele jaren genieten zij van een veilig huis waarbij wij eens per jaar het onderhoud komen doen. Familie Wijnen is al vele jaren een vaste klant.
 
Familie Janssen had enkele jaren geleden een huis gekocht waarbij er reeds een alarmsysteem aanwezig was. Echter gaf dit systeem, welke niet door UwHuisVeilig was geleverd, de nodige storingen waarbij de familie ook ’s-Nachts het bed uit moest. Op een gegeven moment klopt zij bij UwHuisVeilig aan om de storing eens en voor altijd op te lossen. Sinds dien is er geen storing meer geweest en is de nachtrust weer volledig hersteld. Een tevreden en blije klant.
 

Gratis tips en veligheid

Wanneer u uw huis wil laten beveiligen dan bent u bij UwHuisVeilig aan het juiste adres. De adviseurs van UwHuisVeilig komen graag bij u langs om uw huis te inspecteren op veiligheid. U krijgt gratis advies en tips zodat u ook zelf weet hoe u het huis veiliger kunt maken.

Securitas

Doordat UwHuisVeilig samenwerkt met Sucuritas wordt uw leefomgeving veiliger. Hierdoor neemt de kans op woninginbraak nog verder af en is tevens ook nog heel betaalbaar. Naast woningen worden uiteraard ook bedrijfslocaties en bedrijfsobjecten vakkundig beveiligd.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *