Psycholoog Amersfoort; een gespecialiseerde praktijk.

Veel mensen kunnen worstelen met verscheidene problemen en klachten. Dat zie je niet aan de buitenkant, terwijl die klachten zelfs zo erg kunnen zijn dat het het dagelijkse leven kan belemmeren. Door met een psycholoog te praten over je klachten of problemen kan je deze de baas zijn. Door middel van de vragen die worden gesteld tijdens het eerste gesprek met een psycholoog, kan al vrij snel duidelijk worden aan wat voor behandeling je toe bent.

Ervaring met psychische problemen.

Bij Psycholoog Kolkrijst in Amersfoort hebben we grote ervaringen met allerlei verschillende vormen van psychische problemen. Door middel van een vrijblijvend gesprek willen we u de gelegenheid geven om uw verhaal te doen. Daarbij geven wij informatie over onze werkwijze en praktische zaken. Ook zijn wij heel eerlijk in het doorverwijzen naar collega’s met meer expertise op een ander gebied. Dit zal alleen zijn als wij het gevoel hebben dat u daar beter door geholpen kan worden. Ook al bent u misschien nog niet helemaal toe aan een van onze behandelingen, u bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek van 20 minuten. Wij denken dan met u mee en adviseren u graag.

De behandeling bij psycholoog Amersfoort.

Als u akkoord gaat na het vrijblijvende kennismakingsgesprek gaan wij een behandelplan voor u maken. De behandeling wordt geheel aangepast  op uw verwijsindicatie voor basis GGZ of de gespecialiseerde GGZ. Wat dit inhoudt is dat de behandeling kan variëren van een behandeling van één klacht of een behandeling die gericht is op meerdere problemen, genaamd multi problematiek. Multi problematiek betekent dat beerdere klachten met elkaar verbonden zijn in uw persoonlijkheid. Al onze methoden zijn evidence based, dat betekend dat de methoden die wij gebruiken wetenschappelijk bewezen effectief zijn.
Meer weten over psycholoog Amersfoort?
Voor meer informatie over onze psychologen praktijk kunt u gerust contact met ons opnemen!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *