Bedrijfsoppervlakte is voor elk bedrijf erg waardevol. Zo moet elke vierkante meter goed en efficiënt gebruikt worden. Het is dus zonde om verschillende producten en goederen op de grond te laten staan. Dit zorgt er voor dat er veel ruimte verloren gaat. Magazijnstellingen en een entresolvloer creëren extra oppervlakte binnen het bedrijf. Lees snel verder hoe het in zijn werk gaat.
 

Magazijnstellingen en een entresolvloer creëren oppervlakte.

Allereerst leveren de magazijnstellingen al wat meer oppervlakte. Het zorgt er namelijk voor dat er al meer spullen opgeborgen kunnen worden, dus van de vloer af zijn. In veel gevallen kan het voor komen dat dit nog niet genoeg oplevert. Dan is een entresolvloer de uitkomst.
 
Deze vloer wordt als het ware om de stellingen heen gebouwd en voegt een extra verdieping toe aan de werkruimte. Op deze vloer is dan ook weer ruimte om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Ook is het goed mogelijk om nog meer (kleine) stellingen te plaatsen. Op deze manier creëer je meer werk oppervlakte en meer opbergruimte.
 
Constructie entresolvloer
De constructie van deze vloeren is vrij simpel, maar toch erg sterk en betrouwbaar. De vloer wordt allereerst opgebouwd met zogenaamde “sigmaprofielen”. Deze profielen rusten op verschillende kolommen. Deze profielen hebben in tegenstelling ruimte tussenin, dit maakt het mogelijk om hier leidingen of kabels doorheen te laten lopen. Dit geeft een strakke look en feeling. Ook is dit veiliger omdat de kabels of leidingen weggewerkt zijn en hier niet meer over gevallen kan worden. Naast deze twee elementen wordt er ook nog gebruik gemaakt van verschillende vloer elementen.
 
Doordat er niet veel onderdelen nodig zijn bij de constructie van en entresolvloer, zijn ze gemakkelijk en snel te plaatsen. Hierdoor hoeft U niet voor een lange tijd uw magazijn af te staan. Deze tijd is natuurlijk ook veel geld waard.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *