Entresolvloer

Wilt u meer gebruik maken van de beschikbare ruimte in uw magazijn? Dan is een entresolvloer voor u een perfecte oplossing. Met een entresolvloer verdubbelt u het aantal vierkante meter zonder uw pand uit te hoeven breiden! De entresolvloer kan worden gebruikt om extra werkplaatsen te creëren of kan dienen als extra opslagruimte. Alle producten die we leveren voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen die wij in Europa kennen.
Door middel van een entresolvloer wordt er een extra verdiepingslaag gecreëerd waardoor stellingen minder hoog worden. U bespaart dus ruimte en tegelijkertijd wordt uw magazijn een stuk minder gevaarlijk.

Hoe werkt het precies?

De entresolvloer kan binnen een korte tijd worden aangelegd. Het vloersysteem waar mee gewerkt wordt bestaat uit kolommen, sigmaprofielen en houten – of metalen vloerelementen, waardoor de aanleg gemakkelijk is. Er is bij entresolvloeren geen sprake van hinderlijke verticale storingen, wat het een zeer aantrekkelijke optie maakt vergeleken met andere vloeren. Leidingen, bedrading en sprinklerinstallaties kunnen weg gewerkt worden door middel van de sigmaprofielen. Indien gewenst is het ook mogelijk om het geheel met wand- en plafondsystemen af te werken.
Een entresolvloer is een investering; binnen twee jaar heeft de vloer zichzelf al terugverdiend!

Professioneel en persoonlijk advies

Bij FGN Magazijnsystemen staan twee kernwaarden centraal: professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Door deze twee aandachtspunten te combineren zijn we in staat adviezen van hoge kwaliteit te geven. Door iedere klant en situatie individueel te bekijken en proactief mee te denken kunnen we bekijken welke oplossing het beste is voor iedere situatie. Deze manier van advies geven is een garantie voor advies op maat.
Bent u geïnteresseerd in een entresolvloer of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om nader kennis te maken. Ook kunt u via het contact formulier contact op nemen, dit kunt u doen door op onderstaande knop te klikken.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *