Ieder pand heeft te maken met het nodige energieverbruik. Wanneer u overgaat op een energielabel aanvragen, kunt u inzichtelijk inzien hoeveel energie u nu verbruikt en wat de gevolgen daarvan zijn. Dit label is namelijk een veelgebruikte manier om aan te geven wat de energieprestaties van het desbetreffende pand zijn. Over een aantal jaar zal het verplicht zijn om in ieder kantoor in Nederland een energielabel te hebben. Dit geldt echt wel alleen voor een bedrijf met meer dan 100m2 . Sterker nog, ieder bedrijf groter dan dat aantal vierkante meters, moet minimaal energielabel C hebben. Mocht u pand nog niet beschikken over een energielabel, kunt u deze aanvragen bij ons adviesbureau.

Werkzaamheden rondom energielabel aanvragen

Het energielabel aanvragen is een van de vele dingen die wij als adviesbureau voor u kunnen doen. Er zijn nog veel meer diensten die we kunnen doen voor u. Met ons advies over het verbeteren van uw energielabel, laten we u zien hoe u uw energielabel kunt verbeteren en daarmee meer geld kunt besparen. Een andere dienst die wij kunnen verlenen is energiemanagement. Wij kijken het hele jaar goed naar het totale energiegebruik van het pand en wordt geïnventariseerd op welke diensten er bezuinigd kan worden.

Zelf een label aanvragen?

Wilt u zelf een energielabel aanvragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer wij een grondige inspectie hebben gestuurd zal dit resulteren in een Energie-index, hieraan wordt een energielabel toegekend. Dit kan sterk variëren van A t/m G. Maak een afspraak voor het aanvragen van een energielabel. Ons adviesbureau is onderdeel van onze grote organisatie. Het is een specialist in het geven van advies op het gebied van duurzaamheid. Wij zijn BRL gecertificeerd en kunnen voor u beoordelen en rapporteren welke energielabel uw gebouw heeft. Voor meer informatie, verwijzen we u door naar onze website.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *