Wilt u een cursus volgen om eerste hulp te kunnen verlenen in een nood situatie? Dan bent u bij Hart voor BHV aan het juiste adres! Zij bieden een EHBO cursus Den Haag zodat u in staat bent eerste hulp te verlenen in een nood situatie. Het is van alle tijd en altijd essentieel. Ongelukken gebeuren dagelijks en vandaar ook de uitspraak dat ze in een klein hoekje zitten.
Het kan zomaar u eens overkomen dat iemand bijvoorbeeld een beroerte krijgt of een hersenschudding. Weet u wat u moet doen in een dergelijke situatie? Hulpdiensten proberen ook altijd zo snel mogelijk ter plekke te zijn. Echter is er bijna nooit tijd daar op te wachten. Elke seconde telt namelijk, vooral met bijvoorbeeld een hart aanval!

EHBO cursus Den Haag, wat leert u?

Tijdens de EHBO cursus leert u diverse, essentiƫle, vaardigheden om eerste hulp te kunnen verlenen. Ook leert u het hoofd koel te houden in stressvolle situaties. Want bij Hart voor BHV begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk dit is. Eigenlijk kunt u het als even belangrijk beschouwen als weten hoe te handelen.
Naast dat u leert het hoofd koel te houden leert u uiteraard ook diverse handelingen tijdens uw EHBO cursus Den Haag. Zo leert u allereerst meer over veiligheid. Waarna verschillende technieken behandelt worden. Zo leert u eerste hulp bij bloedingen, brandwonden, botbreuken en leert u ademhaling, bewustzijn en shock vitale functies te controleren. Daarbij leert u ook reanimatie technieken en het toepassen van de AED.

Vergoeding zorgverzekeraar

Een EHBO cursus Den Haag volgen is belangrijk. En dat vindt uw zorgverzekeraar ook. Voor hun is het immers ook voordeliger als er meer voorkomen kan worden dan er te genezen is. Daarom wordt uw EHBO cursus volledig vergoed door de zorgverzekeraar.

Contact

Hart voor BHV is erkend door het Oranje Kruis, de Nederlandse Reanimatie Raad, het NIBHV en het Nederlandse Rode Kruis. Zo bent u niet verzekerd door uw zorgverzekeraar, maar ook van een officieel EHBO diploma!
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij hart voor BHV? Bezoekt u dan de website of neemt u gerust even contact op!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *