serreWilt u graag uw huis uitbouwen, maar dan zonder te veel buiten ruimte te verliezen? Of wilt u graag een verbouwing die je snel uit kunt voeren en relatief laag geprijsd is? Dan is een serre de beste optie voor uw wensen! Een deel van uw tuin kan veranderd worden in een ‘overdekte tuin’. Een serre wordt dan ook wel eens een wintertuin genoemd.

Buiten en binnen

Omdat een serre grotendeels uit glas bestaat geeft een serre een heerlijk ruimtelijk gevoel. Het lijkt alsof je buiten zit, maar toch zit je lekker binnen, beschut tegen de kou en geen last van de winter. Zelfs in de regen geeft een serre een heerlijke sfeer af. Perfect om dus even lekker in te ontspannen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Serre’s kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Sommige serre’s worden gebruikt om tropische planten door de winter te helpen. In zo’n geval kan een serre dus met recht een wintertuin genoemd worden.
Een andere mogelijkheid is een serre gebruiken als verlengstuk van de woonkamer, als bijvoorbeeld een kantoorruimte of werkkamer. Je kunt een serre natuurlijk ook als een aparte ruimte bouwen, zodat je een soort tweede woonkamer hebt. In de zomer is een serre namelijk de perfecte kamer aan de tuin. Veel serre’s hebben een grote schuifpui of openslaande deuren waardoor de serre drempelloos over kan gaan in het terras.
De mogelijkheden zijn dus oneindig. Je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen creatieve idee verzinnen en de mogelijkheden hiervoor overleggen met de specialist. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met Niek Roos voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag gewoon een offerte aan!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *