De derde zondag in juni wordt het elk jaar gevierd: vaderdag. De kinderen hebben geknutselde cadeautjes waaruit de liefde voor hun vader blijkt. Maar als je wat ouder wordt, kan het best lastig zijn om een mooi cadeau voor je vader uit te zoeken. Want waar maak je je vader nou echt blij mee?

Een overhemd

Vaak worden er typisch mannelijke cadeaus gegeven voor vaderdag. Hieronder vallen stropdassen, sokken en overhemden. De Italiaanse overhemden van Style Italy zijn bijvoorbeeld een erg mooi cadeau. Maar ook elektronische voorwerpen zoals een scheerapparaat of TomTom zijn meestal erg in trek. Dit kan een vrij traditioneel en niet zo origineel cadeau lijken, maar dit zijn meestal wel producten die je vader echt kan gebruiken. Het zijn in ieder geval geen voorwerpen die in de kast verdwijnen en waar nooit meer iets mee gedaan wordt.
 

Voor de klusser

Als je vader van klussen houdt, kun je natuurlijk makkelijk een praktisch cadeau geven. Een boormachine of ander gereedschap kan je vader heel blij maken. Zorg er hierbij wel voor dat je enige tijd voor vaderdag een beetje oplet of je vader toevallig iets laat vallen over wat hij nodig heeft. Ook je moeder kan hier een handje bij helpen.

Denk goed na

Het belangrijkste van een mooi cadeau is dat je laat zien dat je erover nagedacht hebt en je vader goed kent. Denk dus eens goed na, houdt je vader van lekkernijen, van lezen of van parfum? Wanneer zijn favoriete parfum net op is, kun je hem hier zeker mee verblijden. Wanneer je zo op meerdere ideeën bent gekomen, kun je hier ook een leuk verrassingspakket van maken.
Voor de avontuurlijke vader zijn er ook tal van leuke cadeaubonnen. Zo kun je je vader bijvoorbeeld een slipcursus of misschien wel een skydive sessie cadeau geven.
Gepersonaliseerde cadeaus doen het ook altijd goed. Welke vader wil er nou geen mok op zijn werk gebruiken met een foto van zijn kind erop? Andere kantooraccessoires kun je ook mooi laten bedrukken met een foto en eventueel een lieve tekst. Dit laat zeker zien dat je van je vader houdt.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *