android stickDe televisie slaat een nieuwe weg in, namelijk de weg van Android TV.
Een slim besturingssysteem op je telefoon is tegenwoordig ondenkbaar. Een mobieltje is zoveel meer dan alleen een telefoon. Waarom zijn tv’s dan ook niet met Android uitgerust?
Televisie fabrikanten zijn nu eindelijk bezig om Android in de tv in te bouwen en slechts een paar merken waaronder Philips heeft al zo’n slimme Android TV op de markt gebracht.

Ondenkbaar veel mogelijkheden

Android op je TV geeft je waanzinnig veel extra mogelijkheden, bijna ondenkbaar veel. Tover je televisie om in een computer waarmee je kunt internetten, bellen, berichten sturen, emailen, tv kijken via internet, tv kijken via je eigen NAS of andere opslagmedia, spellen spelen en ga zo maar door. Denk aan wat je mobiele telefoon allemaal kan… en stop die intelligentie in je televisie.

Het kan ook goedkoper

Wie niet een paar duizend euro over heeft voor een gloednieuwe Android TV en die wellicht nog een prima LCD of Plasma tv in de huiskamer heeft staan, kan ook gaan voor een goedkopere en wellicht nog veel betere oplossing. Denk hierbij aan een Android Stick. Dit is een klein apparaatje welke je in de HDMI poort van je tv kunt stoppen. Daarmee krijg je een complete Android wereld op je tv. Je hebt beschikking over de Google Play (app store) waar je ruim 1 miljoen apps kunt downloaden. Het meeste is gratis! Zo’n kleine Android Stick kost rond de 75 euro en daarmee haal je iets zeer moois in huis. Hoe ze het er voor kunnen maken zul je jezelf gaan afvragen want de specificaties zijn zeer indrukwekkend. Een Android Stick kan prima 3D films afspelen of andere HD films op een resolutie van 1080p (en soms hoger). Daarnaast beschikken ze allemaal over minimaal een Quad Core cpu en 2 GB werkgeheugen. Wifi en Bluetooth zit standaard ingebouwd waardoor je draadloos het internet op kunt en geen extra kabels hoeft te trekken.
Wil je meer weten over dit ingenieuse apparaatje dan nodigen we je uit op onze website http://androidstick.nl

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *